Στις 20 Ιανουαρίου 2021 ξεκίνησαν για πρώτη φορά οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σε πολίτες της περιοχής των Τρικάλων, από το Κέντρο Υγείας της Πύλης, το οποίο στο πλαίσιο του προγράμματος "Ελευθερία", ορίσθηκε ως εμβολιαστικό κέντρο covid-19. 

Σε χρονικό διάστημα 2 μηνών, έχουν γίνει περίπου 5.500 εμβολιασμοί χωρίς κανένα πρόβλημα, με την διαδικασία να λειτουργεί σε καθημερινή βάση με άψογο τρόπο, εξυπηρετώντας πολίτες της περιοχής Πύλης, των Τρικάλων αλλά και όμορων νομών. 

Ο ιατρός και Συντονιστής του εμβολιαστικού κέντρου Πύλης, Ιωάννης Κουτσονάσιος, έκανε γνωστό το γεγονός με μεγάλη χαρά, εκφράζοντας, ταυτοχρόνως, τις ευχαριστίες του προς το υγειονομικό προσωπικό, αλλά και προς την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας για την πολύ καλή συνεργασία που αποδίδει καρπούς. 

Στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ιωάννης Κουτσονάσιος αναφέρει τα εξής: 

"20/1/21-20/3/21

Δύο μήνες 5500 περίπου εμβολιασμούς στο εμβολιαστικό κέντρο Πύλης.

Ως Συντονιστής του εμβολιαστικού κέντρου Πύλης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό για την πολύ καλή προσπάθεια και με τον υψηλό επαγγελματισμό που επιδεικνύει, ώστε να πραγματοποιηθούν μέσα σε 2 μήνες 5500 περίπου εμβολιασμοί χωρίς προβλήματα.

Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην πολύ καλή συνεργασία με την 5 ΥΠΕ, τόσο στον κ.Σερέτη όσο και στον κ. Τσιαούση που είναι δίπλα μας.

Βαδίζουμε όλο και ποιο πολύ  προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ...". 

trikalaenimerosi.gr