Aνακοινώθηκε το εβδομαδαίο πρόγραμμα συναυλιών στο μουσικό στέκι "Μανδραγόρας". Αναλυτικά: 

BLUES WIRE Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου
Oι BLUES WIRE αποτελούν μια μοναδική περίπτωση για την Eλληνική πραγματικότητα. Eχουν χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο συγκρότημα του είδους όχι μόνο στη χώρα τους αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δημιουργηθηκαν το 1983 απο τους Hλια Zαικο και Σωτηρη Zηση και οι αρχικες εμφανισεις τους πραγματοποιηθηκαν ως BLUESGANG.Mε το ονομα αυτο ηχογραφησαν τους 3 πρωτους δισκους τους  μεταξυ αυτων και ο πρωτος μπλουζ δισκος της Eλληνικης δισκογραφιας  και συνεχισαν ως το 1986 οταν και μετονομαστηκαν σε BLUES WIRE.
Έναρξη  : 22:00
Είσοδος : 10 ευρώ
Το LUBEN.TV παρουσιάζει τους CULT INVADERS στα Τρίκαλα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου
Το λιμπιζόσασταν, το μυριζόσασταν καιρό, ήρθε επιτέλους η στιγμή που γίνεται πραγματικότητα. To LUBEN, έχει την τιμή να σας παρουσιάσει τον ολόδικό του περιοδεύοντα θίασο που ετοιμάζεται να οργώσει την ελληνική επαρχία και να μοιράσει ρίγη νοσταλγίας με τα εκτροχιασμένα DJ sets του. Στις βαλίτσες μας κουβαλάμε πλούσιο και νοσταλγικό οπτικό υλικό, αλλά και ένα ρεπερτόριο αμφιβόλου ποιότητας αλλά απεριόριστου κεφιού για έναν υπερμαραθώνιο trash μουσικής. Θα πιούμε τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι, θα σας κάνουμε μακαρόνια με κιμά για να φάτε και θα κάνουμε push ups να δούμε τι πάει να πει γυμναστική πριν πάμε όλοι μαζί για τρέλες στις Σεϋχέλλες.
Έναρξη  : 22:00
Είσοδος : 4 ευρώ
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου
Η Ματούλα Ζαμάνη,η εμβληματική performer με την αστείρευτη ενέργεια και το ευαίσθητο χιούμορ ξεκινάει τις χειμερινές περιπέτειες με τους πιστούς πολύτιμους σωματοφύλακες. Έχοντας στο δισάκι της καινούργια τραγούδια απ’ τον τρίτο δίσκο της,παλιές μεγάλες επιτυχίες, μελωδίες του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου,διασκευές, ιστορίες για αγρίους,απελευθερώνει chakras,γιατρεύει πληγές και αναστατώνει μπερδεμένες καρδιές.
Έναρξη  : 22:00
Είσοδος : 10 ευρώ
ROLLIN UNDER party Σάββατο 24 Δεκεμβρίου
Μια επετειακή συγκέντρωση όλων των θαμώνων, των dj, των σερβιτόρων, των μπάρμεν που διασκέδασαν και χόρεψαν και απόλαυσαν καλή ροκ μουσική. Ένα πάρτι ανάμνησης, ένας φόρος τιμής στο ροκ μπαρ, που σημάδεψε την πόλη, σε μια άλλη εποχή, τόσο μακρινή, τόσο κοντινή. Τα ακούσματα θα είναι τα ίδια με τότε, τα ποτά θα ρέουν όπως τότε, το κέφι θα εξαρτηθεί από όλους τους συμμετέχοντες σε ένα χωρίς χρονικό όριο πάρτι.
Έναρξη : 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ μουσικό στέκι
Στρατηγού Σαράφη 12 / 1ος όροφος / Τρίκαλα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 697 758 0754