RED WINE BAND Μ.Δευτέρα 10 Απριλίου

Οι Red Wine Band με τον Μιχάλη Πόρναλη και την Ολλανδέζα Nina Van Slogteren θα σας σερβίρουν ένα μεθυστικό κοκτέηλ απο Rock, Latin, Rock'n roll, Greek 60's αλλά και κάθε είδους Ελληνικά ακούσματα.

  

Έναρξη  : 22:00

Είσοδος : 5 ευρώ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΘΗΣ Μ.Τρίτη 11 Απριλίου

Ένα μουσικό ταξίδι στην ευρύτερη ελληνική ροκ μουσική σκηνή των τελευταίων δεκαετιών μέχρι σήμερα, θα παρουσιάσει ο Κώστας Στάθης μαζί με εκλεκτούς μουσικούς. Επίσης, θα ακουστούν τα 11 τραγούδια από το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο ‘’ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ’’ που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από την PROTASIS MUSIC. (Συμμετέχουν ο Βαγγέλης Γερμανός, Κώστας Λειβαδάς και ο Νίκος Καλλίνης από τους “Εκείνος κι Εκείνος”).

Έναρξη  : 22:00

Είσοδος : 5 ευρώ

ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ Μ.Τετάρτη 12 Απριλίου

Η Πέννυ Μπαλτατζή, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή που άνοιξε δρόμους swing στην Αθήνα, μέσα από ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων και ξέφρενων ρυθμών, μπήκε στις ζωές μας με το γνωστό μποέμικο στιλ του καλλιτέχνη που μας μαγεύει σκορπώντας γύρω του κέφι, ανεμελιά, ενέργεια και δύναμη. Η Πέννυ και οι δεξιοτέχνες μουσικοί της εξερευνούν ένα νέο, μεθυστικό ήχο με λάτιν και μπάλκαν ρούμπες, μάμπο ιταλιάνο, τσα τσα, σουινγκ, τζαζ.

Έναρξη  : 22:00

Είσοδος : 10 ευρώ

ΤΖΑΜΑΛ / SADOMAS live Μ.Πέμπτη 13 Απριλίου

On decks: Squeezy Anks

Open act : Αcodice

Πόρτες ανοίγουν: 21.00

Είσοδος: 10€

Προπώληση: 10€ @ Δισκορυχείον music store