Νέο πρόγραμμα παραστάσεων στη μουσική σκηνή του Μανδραγόρα στα Τρίκαλα από την προσεχή Δευτέρα.

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΣΑΦΟΥ Πέμπτη 9 Μαρτίου στον Μανδραγόρα

H θεατρική ομάδα ΡΕ ΑΛΕΞΗΣ παρουσιάζει για πρώτη φορά τον μονόλογο του Νίκου Κούνδουρου στα Τρίκαλα. Απολογία σε δικαστήριο ενός 26 χρόνου άψογου απόφοιτου Νομικής και πρώην Αξιωματικού της ΕΣΑ για το φόνο της αριστερής φοιτήτριας και κοπέλας του Καίτης. Κίνητρα πολιτικά και ερωτικά. Ψυχολογικά στοιχεία ενός ανθρώπου στα όρια της "κανονικότητας" και της "σχιζοφρένειας" σε μια "κανονική" κοινωνία που έχει σύνθημα "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ"

Έναρξη : 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

FOUR TRACK MIND Παρασκευή 10 Μαρτίου στον Μανδραγόρα

Οι Four Track Mind είναι μια τετραμελής μπάντα από τα Τρίκαλα και σχετικά νέα στον χώρο με λίγες εμφανίσεις στο ιστορικό τους καθώς ιδρύθηκαν στις αρχές του 2016 και αποτελείται από τους, Φάνη Αθανασίου στην φωνή και ακουστική κιθάρα, Γιώργο Σούντα στην ηλεκτρική κιθάρα, Σωτήρη Λόλακα στο μπάσο και Στέργιο Χάτο στα drums.Η μπάντα κινείται σε ρυθμούς rock ελληνικό και ξένο, funk και στοιχεία blues. Προς το παρόν το ρεπερτόριο τους αποτελείται με διασκευές γνωστών καλλιτεχνών μέχρι την ολοκλήρωση των δικών τους κομματιών που έχει σαν όραμα.

Έναρξη  : 22:30

Είσοδος : 4 ευρώ

Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΒΕΡΔΗ Σάββατο 11 Μαρτίου στον Μανδραγόρα

Η Κομπανία Βέρδη έρχεται στα Τρίκαλα για να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της παράδοσης 'στα σκέτα' υποσχόμενη μια ξεχωριστή και ανεπανάληπτη βραδιά.

Κλαρίνο - Τραγούδι: Κώστας Βέρδης

Βιολί - Τραγούδι: Στέφανος Βέρδης

Λαούτο - Τραγούδι: Μιχάλης Βέρδης

Ντέφι - Τραγούδι: Βαγγέλης Βέρδης

Έναρξη  : 22:30

Είσοδος : 7 ευρώ

 

TRIKALA DANCE BATTLES (TDB) Κυριακή 12 Μαρτίου στον Μανδραγόρα

Στα Τρίκαλα στις 12 Μαρτίου διοργανώνεται το πρώτο TRIKALA DANCE BATTLES (TDB).Το Τrikala Dance Battles(TDB) αποτελεί ένα καινοτόμο εγχείρημα της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων καθώς πρώτη φορά λαμβάνει χώρα μια τέτοια διοργάνωση στην πόλη μας.To TRIKALA DANCE BATTLES (TDB) λοιπόν είναι αγώνες χορών street style με κατηγορίες Break dance , Hip Hop και Dancehall όπου οι διαγωνιζόμενοι χορευτές "μάχονται" μεταξύ τους για την ανάδειξη του καλύτερου.Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από τους κριτές μας !

Έναρξη : 15:00

Γενική είσοδος : 5 ευρώ με αναψυκτικό ή μπύρα

Είσοδος αθλητών : 7 ευρώ με αναψυκτικό ή μπύρα

Workshops : 15 ευρώ

Full pass (Workshop & Battles : 20 ευρώ με αναψυκτικό ή μπύρα