Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προσεχούς εβδομάδας στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας». Αναλυτικά:
THE RE-STONED (RU) Live at Trikala 
Το instrumental power-trio των The Re-Stoned κατάγεται από τη Μόσχα και συχνά συνδέεται με τον χαρακτηρισμό “stoner rock”, περισσότερο λόγω του βαρέως fuzzy ήχου του και του σφιχτοδεμένου macho guitar riffing, που παραπέμπει στη χρυσή εποχή των 70’s. Οι οπαδοί του classic rock, του blues rock, του παραδοσιακού rock και του stoner rock αλλά και όποιος εκτιμάει την αυθεντική σκληρή rock μουσική, δεν θα δυσκολευτεί να απολαύσει τους ήχους των Ρώσων heavy rockers.
Παρασκευή 3 Μαρτίου
Doors open : 21:00
Είσοδος    : 6 ευρώ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ 
Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς τις γενιάς του, ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις τους.Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως όμως ότι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.
Μαζί του η Μιρέλα Παχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι)
Σάββατο 4 Μαρτίου
Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 10 ευρώ
ΓΛΕΝΤΙ 'ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ'  
Η Συλλογικότητα "Από Κοινού" http://apokoinou.com/ & "οι Εκδόσεις των Συναδέλφων" http://ekdoseisynadelfwn.wordpress.com/ σας προσκαλούν στο:
«ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ» που θα γίνει την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 20:00 στο Μουσικό Στέκι Μανδραγόρας. Με αφορμή την 4η έκδοση του βιβλίου: “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΤΟΠΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ”
Τραγουδούν:
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
& ΟΙ ΓΚΙΝΤΙΚΙ
Κυριακή 5 Μαρτίου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ μουσικό στέκι
Στρατηγού Σαράφη 12 / 1ος όροφος / Τρίκαλα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 697 758 0754