ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ μουσικό στέκι

THE BONNIE NETTLES Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

Οι The Bonnie Nettles είναι μια μπάντα που συστάθηκε το 2015 στην Αθήνα (Αγιους Αναργύρους / Ανάκασα) από τους Anestis Nine και Dionisis Lounges.

Ο ήχος τους ξεπηδά από τα 70s, και αποδίδεται στο κοινό “πειραγμένος” με στοιχεία νεοψυχεδελικής μουσικής και γκρουβάτου Jangle Pop ύφους.

Έναρξη  : 21:00

Είσοδος : 5 ευρώ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ  Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ επί σκηνής, για μια μοναδική

εμφάνιση στη πόλη των Τρικάλων !Mε μια μεγάλη λίστα απ' τα «Μπαράκια» ως τα «Μπλουζάκια» και ενδιάμεσους σταθμούς τα τραγούδια που αγαπάμε,

αλλά και παρέα με το βιβλίο του "Ο Αρμενιστής", που αφορά στην μοναχική τέχνη του τραγουδοποιού.Special guest ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΘΗΣ με τον οποίο συνεργάστηκαν στον πρόφατο άλμπουμ του νεαρού τραγουδοποιού ''ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ'' και στο τραγούδι "Σύντομη Φυγή" (Το ποδήλατο).

Έναρξη  : 22:30

Είσοδος : 7 ευρώ

ΚΑΝΩΝ/ΘΥΤΗΣ (RNS) Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

Doors open : 21:00

Είσοδος : 10 ευρώ (προπώληση 8 ευρώ ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ καρανάσιου 5)

  

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ  Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Ο νέος ερμηνευτής Σωτήρης Μπαλλάς αποτελεί αποκάλυψη για πολλούς που για πρώτη φορά τον άκουσαν στις συναυλίες του καλοκαιριού 2016, στη συνεργασία του με την Φωτεινή Βελεσιώτου. Παλιός κι αγαπημένος γνώριμος του τρικαλινού κοινού, καταξιωμένος στην πόλη μας, ξεκινά το συναυλιακό ταξίδι της νέας περιόδου στα Τρίκαλα, όπως επιδιώκει τα τελευταία χρόνια.Με την δικιά του «ταυτότητα» και χροιά, με το πάθος και την ευαισθησία του χαρακτήρα του και με τη στόφα των μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών, εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική. Μαζί του η εξαιρετική Μέλπω Αλεξανδροπούλου. Με τις ερμηνείες της αφήνει εξίσου σημαντικό αποτύπωμα. Στο πιάνο ο Μάριος Τσομπανίδης και στο μπουζούκι ο Αντώνης Μακρής.

Έναρξη   : 22:30

Είσοδος  : 7 ευρώ