Aνακοινώθηκε το πρόγραμμα της προσεχούς εβδομάδας στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας» όπου ξεχωρίζει η παρουσία Φίλιππου Πλιάτσικα. Αναλυτικά:
-Ο Κώστας Όκκας σε μία μουσική διαδρομή στα σημαντικότερα τραγούδια των μεγάλων Θεσσαλονικιών δημιουργών Σ.Κουγιουμτζή,Μ.Ρασούλη, Ν.Παπάζογλου.
Συμμετέχει η Πόπη Σφήνα
Ενορχήστρωση: Σάκης Κοντονικόλας
Μπουζούκι: Βασίλης Μητσιάκης
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 6 ευρώ.
-Φέτος, το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι των Τρικάλων, το πάρτι της Κινηματογραφικής Λέσχης, σκορπά νότες, μουσική, χορό!
Είναι αφιερωμένο στα μιούζικαλ και στις μουσικές ταινίες γενικότερα.
Από τα ασπρόμαυρα μιούζικαλ υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ, μέχρι τις μουσικές ταινίες της δεκαετίας του ‘60 στην Ελλάδα, από τα τραγούδια που άφησαν ιστορία στον κινηματογράφο, μέχρι τους ρόλους που συνδέθηκαν με αυτά
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου
Έναρξη : 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
-Σας προσκαλούμε στο ξέφρενο πάρτι του Πολιτιστικου Εργαστηρίου #εαρ, γεμάτο happenings και εκπλήξεις: απο μια μεγαλη λαχειοφόρο με απίστευτα #ΔΩΡΑ, #διαγωνισμό αποκριάτικης στολής με ένα έπαθλο #έκπληξη, κοπή #πίτας για το 2017 της #εαρ, μέχρι ένα μεγάλο #show των τμήματων μας zumba, belly dance & hip hop!!!
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
Έναρξη  : 21:30
Είσοδος : 6€ (με ποτό), 4€ (παιδικό)
-Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τραγούδια αγαπημένα από το παρελθόν και το παρών έρχεται να “βάλει φωτιά” και να μας απογειώσει για μία βραδιά με τρόπο που μόνο ο ίδιος και η ομάδα του ξέρει.Ο ήχος γνωστός και αγαπημένος, τραγούδια που έχουν γίνει ένα με τις ζωές μας και ο καθένας έχει να διηγηθεί μια διαφορετική ιστορία με μουσική υπόκρουση, τις μελωδίες και τους στίχους από αυτά.Πυξ Λαξ, προσωπική πορεία, συνεργασίες … κομμάτια ενός παζλ που μόνο η φωνή του κόσμου πάντα το ολοκλήρωνε. Έτσι θα γίνει και τώρα σε αυτή τη βραδιά, που θα είναι γεμάτη μουσικές εκπλήξεις και αναπάντεχες διασκευές τραγουδιών, βγαλμένων απ’τα παλιά.
Νίκος Σάλτας - Πιανο
Χάρης Μιχαηλίδης - Ηλεκτρικη κιθάρα
Γιώργος Λιβαδάς - Τυμπανα
Νίκος Παππάς - Ήχος
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 10 ευρώ
ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ μουσικό στέκι
Στρατηγού Σαράφη 12 / 1ος όροφος / Τρίκαλα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 697 758 0754