Πρωτοβουλία και συνεργασία, για καλό σκοπό! Ο Δήμος Τρικκαίων η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ και το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», ένωσαν τις δυνάμεις και με συναυλία από την υπέροχη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, προσκαλούν τους τρικαλινούς σε κίνηση αλληλεγγύης., Συγκεκριμένα, Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ., η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα δώσει μια μοναδική συναυλία, αφιερωμένη στον μεγάλο μας μουσουργό Γιώργο Μουζάκη.
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, αλλά υπάρχει η  ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα ελληνικών επιχειρήσεων είναι δυνατόν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.
Συνδιοργανωτές της μεγάλης μουσικής βραδιάς είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-ΠΕ Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct, τη δευτεροβάθμια εθελοντική οργάνωση των Ελασσονιτών Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», και η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ.
 Η μπάντα του Ναυτικού αποτελείται από 35 μουσικούς και φέρνει μαζί της εξαιρετικούς ερμηνευτές – σολίστες: τη Λυρική Υψίφωνο Ευδοκία Μωυσίδου, τον τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, την Πέννυ Μπαλτατζή και τον Γιώργο Μπελίδη, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ.
Το πρόγραμμα της Μπάντας παρουσιάζουν η ηθοποιός Δήμητρα Κυρατσούδη και ο Γιώργος Μπελίδης .
Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης έχουν οι: ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΡΙΚΚΗ, LET'S DANCE