Με μεγάλη επιτυχία επισφραγίστηκε και αυτή η χρονιά για το «ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ» και για τους σπουδαστές του Τμήματος Προετοιμασίαςγια την Εισαγωγή στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης των Πανεπιστημίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρονται τα εξής:

Ο σπουδαστής του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», Ράκος Αθανάσιος του Σωτηρίου, αριστεύσας στα ειδικά μουσικά μαθήματα, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1η σχολή προτίμησης). Συνεχίζει τις σπουδές του στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» στις τάξεις Βιολιού (τελειόφοιτος διπλώματος, τάξη καθηγήτριας του Ωδείου κ. JungEunLee), Ανωτέρων Θεωρητικών και Πιάνου. Έλαβε πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με Άριστα το 2017 (φοιτώντας στις τάξεις των καθηγητών του Ωδείου κ. Μαρκέλλας Τσούβα-Κασιώλα, κ. Αναστασίας Κασιώλα, κ. Παύλου Σπυρόπουλου).Απόφοιτος του 8ου Γεν. Λυκείου Τρικάλων.Με την προετοιμασία των υπεύθυνων καθηγητών του Ωδείου, συμμετείχε στον 7ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμότου Διεθνούς Μουσικού Σωματείου G.Bachauer,λαμβάνοντας Β΄ Βραβείο Βιολιού,στο Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Μουσικής Δωματίου-Λεωνίδας Καβάκος 2018, στη10η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας, στην7thSt. GeorgeInternationalMusicAcademy καιστις InternationaleMusikTageBadLeonfelden2017& 2018 στην Αυστρία.

Η σπουδάστρια του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», Πουλιμά Ειρήνη του Κωνσταντίνου εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1η σχολή προτίμησης).Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» και σπούδασε Πιάνοκαι Ανώτερα Θεωρητικά, καθώς επίσης και αλτικόρνο ως μέλος της Φιλαρμονικής του Ωδείου.Απόφοιτη του 2ουΓεν. Λυκείου Τρικάλων.Έλαβε με Άριστα πτυχίο Ειδικού Αρμονίας τον Ιούνιο 2018.
Οι επιτυχόντες είναι μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας, της Χορωδίας Νέων, των KasiolaVoices και της Φιλαρμονικής του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», καθώς επίσης και της «Χορωδίας Τρικάλων», έχοντας λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες.
Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία τους αποτέλεσε η φοίτησή τους στο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», το οποίο έχει να επιδείξει αριστεύσεις στα ειδικά μαθήματα της Αρμονίας και του Dictée - Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων και πρώτες θέσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. Το σχολικό έτος 2017-18 δίδαξαν η καλ/χνική διευθύντρια του Ωδείου, κ. Α. Κασιώλα, ο καθηγητής του Ωδείου κ. Π. Σπυρόπουλος, και η διευθύντρια σπουδών του Ωδείου κ. Μ.Τσούβα-Κασιώλα.