Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης η πόλη της Λάρισας υποδέχτηκε μέσα σε  πένθιμο κλίμα το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου στον Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Αχιλλίου.
Στη συνεχεία τελέστηκε τρισάγιο στο οποίο προεξήρχε ο τοποτηρητής Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος συμπροσευχουμένων των Σεβ. Μητροπολιτών Σερρών κ. Θεολόγου, Ελασσώνος κ. Χαρίτων, Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου, Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου κα Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.
Συντετριμμένοι οι στενοί συνεργάτες του κυρού Ιγνατίου όπως ο Πρωτοσύγκελος π. Αχίλλιος Τσούτσουρας, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιγνάτιος Μουρτζανός, ο Αρχιμ. Βαρθολομαίος Μαργαριτόπουλος, ο Aρχιδιάκονος π. Μωυσής Τάσιος, ήταν συνεχώς δίπλα του, όπως και όλοι οι κληρικοί της Μητροπόλεως Λαρίσης, αλλά και εκατοντάδες πιστοί που συνέρευσαν για να προσκυνήσουν το σκήνωμα του Μακαριστού Ποιμενάρχη.
Το βράδυ της Παρασκευής θα τελεστεί Αρχιερατική Αγρυπνία ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στις 11 το πρωί, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.


Βόπης Αναστάσιος