«Δεν κρίνεται κατάλληλο να παίζουμε με τις λέξεις για τέτοια κρίσιμα ζητήματα για τη χώρα μας και να περιμένουμε να φθάσει το θέμα στη βουλή» ανέφερε σε δήλωσή του από την Καλαμπάκα ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης τονίζοντας ότι η θέση της προέδρου  κ. Γενηματά ήταν από την αρχή ξεκάθαρη θέτοντας ως επιτακτική ανάγκη για την εξεύρευση ενός ονόματος erga  omnes.
Ο κ. Χρηστίδης στο πλαίσιο  της επίσκεψής του στην Καλαμπάκα όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Τρικάλων προέβη στην παραπάνω δήλωση και συν τοις άλλοις αναφέρθηκε στην συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΛ καυτηριάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμένου πλαισιωμένος από τον Γραμματέα της ΝΕ κ. Μανώλη, τον πολιτευτή κ. Φαμίση και τα στελέχη του κινήματος κ.κ. Κασσοπούλου και Σπαθή ενώ παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Καλαμπάκας κ. Δήμου.
Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή άκουσε με προσοχή τον πρόεδρο των ξενοδόχων κ. Φαμίση αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για όσα ζητήματα αυτή την ώρα βρίσκονται στο προσκήνιο αναφορικά με τον τουρισμό τα της περιοχής και την δυναμικότητα των καταλυμάτων όπως και για τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Βέβαια τονίστηκε η ανάγκη αύξησης των διανυκτερεύσεων καθώς αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως είπε  ο κ. Σωτήρης Φαμίσης που ενημέρωσε τον κ. Χρηστίδη με τους συναδέλφους του και για μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος ζητώντας τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ για προώθηση λύσεων.
Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δυο πλευρών με την δέσμευση να υπάρχει επικοινωνία για ευνόητους λόγους.
Μετά την συνάντηση ο κ. Χρηστίδης επισκέφτηκε το οινοποιείο Κώστα Λούδα στη Διάβα όπου ξεναγήθηκε από τον ιδιοκτήτη και την σύζυγό του κ. Ζαχαρούλα Γιαβρούτα Λούδα και είχαν μια σύντομη αλλά εποικοδομητική συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

meteoravoice.gr