Στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος όπου τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Κυρού Σεραφείμ.
Ο Σεβάσμιος Ποιμενάρχης με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Θεσσαλικό διαμέρισμα και επιστρέφοντας στην Αλβανία εξέφρασε την επιθυμία να προσκυνήσει στον τάφο όπου αναπαύεται το σκήνωμα του αείμνηστου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων και έτσι λίγο μετά τη μια το μεσημέρι έφθασε στην ΙΜ Αγίων Θεοδώρων όπου τον υποδέχτηκαν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων και Τοποτηρητής της οικείας Μητρόπολης κ. Μάξιμος, ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Νήφων, η Γερόντισσα Ταβιθά  και η αδελφότητα της Μονής, ιερείς και μοναχοί, ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος κ. Σινάνης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπουτίνας.
Ακολούθως στο καθολικό της Μονής τελέστηκε Δοξολογία  και στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας τέλεσε τρισάγιο και προσκύνησε στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Κυρού Σεραφείμ ενώ μετά το πέρας ευχαρίστησε όλους για την θερμή υποδοχή που του επιφυλάχθηκε και τα αισθήματα αγάπης ευχόμενος ο Κύριος να φωτίζει όλους.

meteoravoice.gr