Στο πλαίσιο λειτουργίας του Δικτύου "Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές" στο οποίο συμμετέχει η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.  και οι Δήμοι Καλαμπάκας, Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας, ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις της ΠΕ Τρικάλων για τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων - μητρώου  που θα περιλαμβάνει τοπικά προϊόντα, επιχειρήσεις παραγωγής, εστίασης και φιλοξενίας τα οποία συνθέτουν τη γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής μας. Το μητρώο επιχειρήσεων θα ενημερωθεί συνολικά σε επίπεδο δικτύου και θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του Δικτύου. 

Προκειμένου να γίνει η καταγραφή των επιχειρήσεων σε επίπεδο Τρικάλων καλούμε τις επιχειρήσεις:

 

εστίασης και αναψυχής με τοπικά πιάτα και γεύσεις και χρήση τοπικών προϊόντων και οίνου (εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία κλπ)

παραγωγής τοπικών προϊόντων και

φιλοξενίας και κατάλυσης με ελληνικό τοπικό πρωινό και τοπικές συνταγές

 

να δηλώσουν την επιθυμία εγγραφής τους στο Μητρώο του Δικτύου.

 

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο του Δικτύου, παρακαλούνται να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kenakap@kenakap.gr, είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα γραφεία της εταιρείας Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. (τηλ: 2432025370), από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις εργάσιμες ώρες, το αργότερο έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, και να δηλώσουν τα εξής στοιχεία:

Όνομα επιχείρησης

 

Είδος Επιχείρησης

 

Ιστοσελίδα

 

Τηλέφωνο

 

Διεύθυνση / Περιοχή

 

 

Σημαντικό κριτήριο για την καταχώρηση των επιχειρήσεων στο Μητρώο του Δικτύου αποτελεί η  συνάφειά τους με τα χαρακτηριστικά της τοπικής γαστρονομικής ταυτότητας της περιοχής μας.

 

Το Δίκτυο «ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΕΣ» είναι αποτέλεσμα του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας του Τοπικού Προγράμματος προσέγγισης LEADER Άξονας 4 ΠΑΑ 2007-2013. Περισσότερες πληροφορίες για το Δίκτυο διατίθενται στην ιστοσελίδα www.finestgreektastes.com.