Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα έργα του Δήμου Μετεώρων πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Δημάρχου κ. Χρήστου Σινάνη.
Κατά τη συνάντηση τους επιβεβαιώθηκε η βούλησή τους για στενή συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της περιοχής. Παράλληλα συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μετεώρων.
«Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη και το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων, χρηματοδοτήσαμε έργα ύψους 153 εκατ. ευρώ στην περιοχή. Τα έργα αυτά μέσα στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα σημαίνουν θέσεις εργασίας και διάχυση κοινοτικών κονδυλίων στην τοπική οικονομία και κοινωνία.
Η αιρετή Περιφέρεια βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις αφοσιωμένη στην κοινή θεσσαλική προσπάθεια. Συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς, σχεδιάζουμε για το μέλλον, δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με μοναδικό γνώμονα άμεσα οφέλη για τους πολίτες», σημείωσε ο κ. Κ. Αγοραστός.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη μας κ. Αγοραστό, καθώς έχουμε αναπτύξει μια εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των πολιτών του Δήμου Μετεώρων» τόνισε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μετεώρων Χρήστος Σινάνης.
Στη συνάντηση έγινε ιδιαίτερη μνεία στο νέο ΕΣΠΑ και τα έργα που μπορούν να ενταχθούν σ’ αυτό για το Δήμο Μετεώρων έτσι ώστε να υπάρχει ετοιμότητα από πλευράς Δήμου σε επίπεδο μελετών.