Επίσκεψη πραγματοποίησε η Γραμματέας της Τ.Ο Το Ποτάμι Ν.Τρικάλων κ. Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα στο χώρο όπου στεγάζεται το Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης στο ισόγειο του Δημοτικού καταστήματος όπου την υποδέχτηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κώστας Ράντος και το προσωπικό.
Η κ. Γιαβρούτα- Λούδα ενημερώθηκε αναλυτικά για την όλη λειτουργία και τις δυνατότητες άντλησης και παροχής πληροφοριών που παρέχει το γραφείο στον κάθε ξένο και ντόπιο επισκέπτη και όπως τονίστηκε από την πλευρά της, η δημιουργία του ήταν απολύτως αναγκαία για την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα που αποτελούν τον σημαντικότερο τουριστικό προορισμό για την Θεσσαλία και τη χώρα γενικότερα.
Χαρακτήρισε το Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης χρήσιμο εργαλείο για την περιοχή λέγοντας ότι της έκανε θετικότατη εντύπωση.
Ωστόσο σημείωσε πως υπάρχουν και κάποιες ελλείψεις αναφορικά με την προβολή κάποιων προϊόντων που σίγουρα είναι απολύτως απαραίτητο να ενταχθούν στο πληροφοριακό σύστημα του γραφείου καθότι θα δοθεί μια περαιτέρω ώθηση για αυτά αλλά και η ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν και γιατί όχι να τα δοκιμάσουν.
Η κ. Γιαβρούτα-Λούδα ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο και το προσωπικό για την φιλοξενία και την ξενάγηση και ευχήθηκε τα καλύτερα για την λειτουργία του και τα αποτελέσματα που όλοι προσδοκούν από αυτό.
Από την πλευρά του ο κ. Ράντος διαβεβαίωσε την Συντονίστρια του Ποταμιού ότι οι όποιες ελλείψεις παρατηρούνται θα συμπληρωθούν με τις νέες φόρμες ώστε τα πάντα να συμπεριλαμβάνονται και να μην υπάρχει κανένα απολύτως κενό πληροφόρησης.