Δυναμική αναμένεται να είναι η προβολή των Μετεώρων στη Κίνα από 12 Κινέζους δημοσιογράφους-bloggers, φωτογράφους, και δυο κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα που βρίσκονται στη περιοχή στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος τουριστικής προβολής της χώρας μας στη Κίνα.
Η Κινέζικη δημοσιογραφική αποστολή από την Καντόνα και άλλες μεγάλες πόλεις της Κίνας φιλοξενήθηκε στη περιοχή μας από την εταιρία Visit Meteora. Την περιήγηση των Κινέζων δημοσιογράφων ανέλαβε ο Γιώργος Κουρέλης ο οποίος ενημέρωσε και απάντησε σε ερωτήσεις για τα Μετέωρα, την ιστορία, τον πολιτισμό, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, την τουριστική του ανάπτυξη, όπως επίσης για τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα- διατροφή.
Τους Κινέζους δημοσιογράφους συνόδευαν ο ιδιοκτήτης της GreeceDream Δήμος Βατικιώτης ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε την εταιρία Visit Meteora   και το εστιατόριο Μετεώρων Πανόραμα για την άψογη φιλοξενία τόνισε πως δημοσιογραφική αποστολή εντάσσεται στην υλοποίηση ενός πολύ ισχυρού προγράμματος τουριστικής προβολής της χώρας μας στην Κίνα.