Στα παιδιά της πόλης παραδόθηκε χθες το μεσημέρι η πιστοποιημένη πλέον παιδική χαρά της πλατείας Δημουλά από τον Δήμο Καλαμπάκας.
Παρουσία του Δημάρχου κ. Σινάνη τελέστηκε ο  Αγιασμός των εγκαινίων από τον εφημέριο των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων πατέρα Δημήτριο Σπυρόπουλο ο οποίος μετά το πέρας ευχήθηκε υγεία και χαρά σε όλα τα παιδιά που θα την απολαμβάνουν και μετε΄φερε τις ευχές του Σεβασμιότατου για επιτυχή συνέχιση του έργου της Δημοτικής Αρχής ωφελεία των πολιτών της περιοχής.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης  υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή τηρεί την υπόσχεσή της προς τους μικρούς δημότες για μια παιδική χαρά σύγχρονη και ασφαλή λέγοντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες πιστοποιημένες παιδικές χαρές στο Δήμο.
Παράλληλα ευχήθηκε στα παιδιά να την απολαμβάνουν με ασφάλεια και αγάπη και να μην επιτρέπουν σε κανέναν την καταστροφή της διαβεβαιώνοντας ότι όποιο παιχνίδι χαλάσει ο Δήμος θα το αντικαταστήσει.
Η παιδική χαρά της πλατείας Δημουλά αναμφίβολα αποτελεί ένα πόλο έλξης πλέον για τα παιδιά της Καλαμπάκας όπως τονίστηκε ενώ τις ευχές τους για καλό παιχνίδι έδωσαν στα παιδιά που ήταν παρόντα και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και πολίτες που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια.
meteoravoice.gr