Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων ανακοινώνεται η απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμπάκα, λόγω εκτέλεσης εργασιών αντικατάστασης και επέκτασης εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Καλαμπάκας, σε οδικό δίκτυο του Δήμου Μετεώρων. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε: 

Η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων τη Δευτέρα 31/08/2020 και κατά τις ώρες 08:00΄ έως 15:00΄:

Α) Στην Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα) και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μουσών και Δημακοπούλου (είσοδο πόλεως Καλαμπάκας) και

Β) Στην Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (ρεύμα κυκλοφορίας από Ιωάννινα προς Τρίκαλα) και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καλλιθέας και Ανώνυμης (είσοδο πόλεως Καλαμπάκας).

- Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις σχετικές οδηγίες – υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού προς ενημέρωση των χρηστών οδικού δικτύου, ενώ μετά το πέρας των εργασιών, οι ως άνω οδοί θα αποδοθούν κανονικά στην κυκλοφορία.