Κλειστές θα μείνουν και αύριο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι σχολικές μονάδες σε Πύλη, Καλαμπάκα και Φαρκαδόνα.

Αναλυτικά:

Πύλη

Με απόφαση του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα την Πέμπτη 10  Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν λόγω παγετού όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου – Πρωτοβάθμιας  και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
«Εφιστάται η προσοχή στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων για τυχόν βλάβες στη   θέρμανση, στην ύδρευση και την άμεση αποκατάστασή τους, ώστε να υπάρχει απάλειψη  των προβλημάτων» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Καλαμπάκα

Ανκοινώνεται ότι, αύριο Πέμπτη 10/01/2019, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β' Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, λόγω της νέας χιονόπτωσης και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που εξακολουθούν να καταγράφονται στην περιοχή. Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Φαρκαδόνα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας έχοντας ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των μαθητών και λαμβάνοντας υπόψη τον παγετό και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή μας, αποφάσισε τα Σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί να παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη 10-1-2019.