Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών-Υποδομών και Δικτύων κ. Σπίρτζης  επιθεωρώντας την γέφυρα Διάβας το απόγευμα της Παρασκευής σε επίσκεψή που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της παρουσίας του στην περιοχή μας.
Ο υπουργός έφθασε λίγο μετά τις 18.30 στη γέφυρα Διάβας συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ.κ. Δριτσέλη και Σιμορέλη, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό και συνεργάτες τους όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Διάβας κ. Κύρος.
Παρά το τσουχτερό κρύο ο κ. Σπίρτζης περπάτησε επάνω στη γέφυρα για αρκετά λεπτά και επιθεώρησε το όλο έργο ενώ ενημερώθηκε σχετικά για την πορεία των εργασιών που υπολείπονται από την ανάδοχο τεχνική εταιρεία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για όλη την εξέλιξη που είχε.
Ο κ. Σπίρτζης ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό ότι ο χρόνος κατασκευής της γέφυρας μετά την κατάρρευση της ίσως ήταν ο συντομότερος για έργο που υλοποιήθηκε στην Ελλάδα και έδωσε ξανά ανακούφιση στους κατοίκους της περιοχής αλλά και όσους κινούνται συχνά από Καλαμπάκα προς Διάβα και τα λοιπά χωριά και αντιστρόφως.
Τα χαμόγελα ικανοποίησης ήταν εμφανή σε όλους για το αποτέλεσμα και τονίστηκε ότι όταν υπάρχει θέληση, συντονισμός και συνεργασία  επιτυγχάνονται σημαντικά πράγματα ενώ αμέσως μετά ο Δήμαρχος κ. Σινάνης φιλοξένησε τον υπουργό και την ακολουθία του σε γνωστή ταβέρνα της Διάβας.

meteoravoice.gr