Ο δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος σε μήνυμα του για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί μου Συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Οι φετινές γιορτές και οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι για όλους μας διαφορετικές και πρωτόγνωρες. Παρόλα αυτά θα έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να περάσουμε ακόμη περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας και να αναλογιστούμε το τι πραγματικά είναι σημαντικό σ’ αυτή τη ζωή, όπως είναι η υγεία, η οικογένεια και η αγάπη.

Το 2020, το οποίο σε λίγες μέρες θα μας αποχαιρετήσει, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά τόσο για τον τομέα της υγείας όσο και για την οικονομία. Η πανδημία συνεχίζει να μαστίζει τη χώρα και είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας να μείνουμε σπίτι, να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες, τους οικείους μας, τον κάθε συνάνθρωπό αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Οφείλουμε όμως να μην χάσουμε την αισιοδοξία, την πίστη και την ελπίδα μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας και θα αρχίσουμε σιγά σιγά να επιστρέφουμε στην κανονικότητα.

Εύχομαι ολόψυχα στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά, Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και χαμόγελο. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος! Ας είναι το 2021 ένα έτος ελπιδοφόρο και να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το ταχύτερο δυνατό όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε!

Χρόνια Πολλά!!»