Στην Καλαμπάκα βρέθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο περιοδείας του, ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς, όπου παρουσία του Βουλευτή Τρικάλων κ. Χρήστου Σιμορέλη, είχε συνάντηση στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, με τον Αναπληρωτή Διευθυντή Γιατρό κ. Μπακάλη και με εργαζόμενους του τμήματος ΕΚΑΒ που βρίσκεται στο Κ.Υ Καλαμπάκας. Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που μας στάλθηκε από το γραφείο του κ. Σιμορέλη "δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση του προβλήματος που υπάρχει και αφορά τη δωρεά ασθενοφόρου 4x4 από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ προς το Κέντρο Υγείας, θέμα που εδώ και καιρό έχει αναδείξει και προωθήσει για επίλυση ο Βουλευτής κ. Σιμορέλης.
Για το θέμα ο κ. Μυλωνάς, αφού είχε επικοινωνία με τους αρμόδιους του ΕΚΑΒ, έδωσε την υπόσχεση ότι θα δοθεί λύση εντός έξι μηνών το αργότερο.
Τέλος, ευχαρίστησε την Ιερά Μονή Βαρλαάμ για τη δωρεά και τη διάθεση του ασθενοφόρου στο Κ.Υ Καλαμπάκας και ενημερώθηκε για τις διακομιδές των ασθενών, τονίζοντας ότι θα δοθεί εντολή στο άμεσο προσεχές διάστημα σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ, ώστε οι διακομιδές να γίνονται πλέον παρουσία ιατρού".