Γεύση από τον παλαιό καλό καιρό με πολλαπλά μηνύματα αγωνιστικής και ενωτικής διάθεσης έδωσε η Κυριακάτικη εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από την Καλαμπάκα.
Η πρόσκληση για την κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας και συνάμα της πολικής εκδήλωσης βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και η αίθουσα του ξενοδοχείου «KOSTA FAMISI» στην Καλαμπάκα κατακλύστηκε από την παρουσία ιστορικών πολιτικών στελεχών της περιοχής και του νομού γενικότερα.
Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Λώρεν  Κασσοπούλου που χαιρέτισε την παρουσία όλων τονίζοντας ότι στέλνει σημαντικά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση καθώς η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να ανεβάσει πολύ περισσότερο τα ποσοστά της στην Ελληνική κοινωνία και να δώσει ελπίδα και πάλι για το μέλλον.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις- εισηγήσεις από τους κ.κ. Παύλο Χρηστίδη  από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ), Τόσιο Πασχάλη από το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., Θωμά Ψύρρα  από την ΔΗΜ.ΑΡ και Καρκανιά Γιώργο από την Κίνηση Πολιτών οι οποίοι αναφέρθηκαν στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τις εξελίξεις καλώντας όλους να πλαισιώσουν τον αγώνα ώστε η Δημοκρατική Συμπαράταξη να διαδραματίσει ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας προς όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας με τυχερό τον  Σωτήρη Παπαχρήστο, ιστορικό στέλεχος του κόμματος με έντονη δραστηριότητα στα πολιτικά δρώμενα του νομού.


meteoravoice.gr