Αυξητικές θα είναι οι τάσεις σε ότι αφορά τον τουρισμό στην περιοχή της Καλαμπάκας και των Μετεώρων καθώς αναμένεται αύξηση της τάξεως ακόμη και του 60% για τους επόμενους μήνες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Το ποσοστό φαντάζει πολύ μεγάλο όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι το 2018 θα είναι μια εξαιρετική σαιζόν για τον τουρισμό της χώρας.
Ήδη, η κίνηση είναι αυξημένη και μάλιστα αναφέρεται πως η κίνηση στην παρούσα χρονική στιγμή θυμίζει Ιούλιο! Τα καταλύματα της Καλαμπάκας φιλοξενούν ήδη σχολικές εκδρομές από το εξωτερικό και από το εσωτερικό, αλλά και αρκετούς μεμονωμένους επισκέπτες.
Η περιοχή μας, αποτελεί δημοφιλή παγκόσμιο προορισμό, λόγω Μετεώρων, για τους επισκέπτες του εξωτερικού, οι οποίοι τον περιλαμβάνουν στο πρόγραμμα τους.
Επίσης, αποτελεί σημαντικό προορισμό και για τους εγχώριους επισκέπτες, αφού τα μεγαλύτερα site και περιοδικά της χώρας, αλλά και του εξωτερικού, τη συμπεριλαμβάνουν ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς και για το φετινό Πάσχα και  η πληρότητα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων κ. Σωτήριο Φαμίση, θα φτάσει το 100%!
Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας,  τι προσφέρει στον τόπος μας ο τουρισμός και  οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και να τον διαφυλάξουμε ως «κόρη οφθαλμού»   με την παροχή σωστών υπηρεσιών.
Είναι εξόχως σημαντικό, η παροχή τουριστικών υπηρεσιών να είναι υψηλού επίπεδου, διότι αυτό θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη υπεραξία στο τουριστικό προϊόν.

meteora24.gr