Στην Καλαμπάκα περνάει τις ημέρες της καραντίνας ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος επέλεξε να προπονείται παίζοντας ποδοβόλεϊ με τον αδερφό του.

Τα εθνικά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί, οι ποδοσφαιριστές μένουν στο σπίτι τους και καλούνται υπό αυτές τις συνθήκες να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Είναι πρωτόγνωρες οι καταστάσεις για όλους τους παίκτες διότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει και εκείνοι δεν ξέρουν τι θα γίνει στη συνέχεια.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονούνται στο σπίτι τους και προσπαθούν να μείνουν σε καλή κατάσταση. Έχουμε δει αυτές τις ημέρες αρκετούς να έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε γυμναστήρια και άλλους να προπονούνται σε δρόμους. Ο καθένας έχει βρει και έναν τρόπο προκειμένου να μένει σε καλή κατάσταση.

Άλλωστε καλούνται μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να κρατήσουν το σώμα τους σε καλό επίπεδο και σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες. Κάπως έτσι και ο Κώστας Φορτούνης αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έχουν διακοπεί οι προπονήσεις λόγω του κορονοϊού.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πήγε στην Καλαμπάκα και εκεί συνεχίσει τις προπονήσεις προκειμένου να είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Ο Φορτούνης παίζοντας ποδοβόλεϊ με τον αδερφό του προσπαθεί να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, διότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα αρχίσουν ξανά οι αγώνες και τι ακριβώς θα συμβεί.

fosonline.gr