Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ένας οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου στην εθνική οδό Καλαμπάκας-Τρικάλων όταν το όχημά του εκτράπηκε της πορείας του, προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα και ανατράπηκε.
Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί του Σαββάτου στο 5o χιλιόμετρο Καλαμπάκας-Τρικάλων στο ύψος του κόμβου προς Θεόπετρα και Σαρακίνα όταν το ΙΧ που κινούνταν με κατεύθυνση προς Τρίκαλα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε με ταχύτητα πάνω στη διαχωριστική νησίδα και το φανάρι και στη συνέχεια ανατράπηκε στο οδόστρωμα.
Διερχόμενοι οδηγοί και θαμώνες παρακείμενου καφενείου έσπευσαν αμέσως προς βοήθεια του οδηγού του οχήματος που είχε εγκλωβιστεί σε αυτό καθώς είχε ανατραπεί και σταθεί προς την πλευρά αυτού και κατάφεραν με την συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας που στο μεταξύ είχαν φτάσει στον τόπο του συμβάντος να τον  βγάλουν έξω και μάλιστα χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Παράλληλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε ειδιοποιηθεί παρέλαβε τον οδηγό με καταγωγή από τα Ιωάννινα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και καθαρά προληπτικούς λόγους.
Όσον αφορά τώρα τα αίτια του τροχαίου αυτά διερευνώνται από τους άνδρες του ΑΤ Καλαμπάκας και την σχετική προανάκριση που σχηματίστηκε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ φέρεται  την ώρα που έφθανε στον κόμβο των φωτεινών σηματοδοτών να ξαφνιάστηκε από κάποιο εμπόδιο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει το όχημα στη νησίδα και το φανάρι και να ανατραπεί.

meteoravoice.gr