Υγειονομικό υλικό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των εργαζομένων κατά την μεταφορά ασθενών προσέφερε ο Δήμος Φαρκαδόνας στο ΕΚΑΒ Φαρκαδόνας και κατ΄ επέκταση της Θεσσαλίας.

Κατόπιν της συνεννόησης που ανέπτυξε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου και οι αντιδήμαρχοι Υγείας κα Ελένη Στεργίου-Μπότη και Πολιτισμού, κ. Ευάγγελος Κοσμάς, με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Φαρκαδόνιο στην καταγωγή κ. Γιάννη Γούλα, ο Δήμος προσέφερε γάντια, μάσκες κι ένα ηλεκτρικό θερμόμετρο για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, για τον τομέα ΕΚΑΒ Φαρκαδόνας.

Το υλικό θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο την συγκεκριμένη εποχή, μιας και οι ανάγκες είναι αυξημένες εξαιτίας των αυξημένων μέτρων προστασίας που λαμβάνουν όλοι οι εργαζόμενοι στο κλάδο Υγείας.

Η παράδοση των υλικών έγινε από τους αντιδημάρχους Φαρκαδόνας κ.κ. Ελένη Στεργίου- Μπότη και Βαγγέλη Κοσμά, οι οποίοι επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και το κέντρο του τομέα ΕΚΑΒ Φαρκαδόνας και συναντήθηκαν με έναν εκ των εργαζομένων τον κ. Χρήστο Πατσιάνη.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Σωματείου ΕΚΑΒ Θεσσαλίας ευχαριστούν το Δήμο Φαρκαδόνας για την προσφορά, αναφέροντας ότι τέτοιες κινήσεις από φορείς και πολίτες δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στους υγειονομικούς να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους, το οποίο εκτιμάται από όλους τους πολίτες.

krinitrikalon.gr