Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης να τρέχουν να υλοποιήσουν τις εκκρεμότητες όσον αφορά τις συντηρήσεις των σχολικών κτιρίων.
Σ’ αυτό το πλαίσιο κινείται και ο Δήμος Φαρκαδόνας ο οποίος στρέφει το ενδιαφέρον του στα σχολικά κτίρια.
Σειρά πρωτοβουλιών για την προετοιμασία των σχολικών συγκροτημάτων αναλαμβάνει ο Δήμος Φαρκαδόνας προκειμένου να λειτουργήσουν ομαλά τα διδακτήρια τη νέα σχολική χρονιά.
Το τελευταίο δεκαήμερο ο Δήμος, η αντιδημαρχία καθαριότητας,  η Αντιδημαρχία Παιδείας και οι Σχολικές Επιτροπές προετοιμάζουν τα διδακτήρια, αναλαμβάνοντας τις αναγκαίες εργασίες μετά και την καταγραφή των αναγκών.
Ήδη, πλήθος εργασιών έχει ολοκληρωθεί, άλλες εκτελούνται και άλλες έχουν προγραμματιστεί. Στόχος του Δήμου είναι, το νέο κουδούνι να βρει τα διδακτήρια με τις λιγότερες δυνατές ελλείψεις και προβλήματα, και τους μαθητές έτοιμους να φοιτήσουν στα σχολεία.
Οι εργασίες αφορούν σε καθαρισμό των σχολικών προαυλίων, ελαιοχρωματισμούς, επισκευές, μικροεπισκευές, επιθεωρήσεις – επιδιορθώσεις υδροροών και κάθε τι αναγκαίο.
Οι εργασίες συνεχίζονται απρόσκοπτα, ενώ ο κατάλογος των απαραίτητων έργων εμπλουτίζεται συνεχώς, με βάση και πιθανά προβλήματα που θα ανακύψουν κατά τον έλεγχο της κατάστασης των διδακτηρίων.

krinitrikalon.gr