Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Βάιος Χριστοδούλου.
Ιδιαίτερα γνωστός για την αγωνιστικότητά του, τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, την συνέπεια και την αγάπη που έτρεφε τόσο για την Κοινότητα και τον Καποδιστριακό δήμο Οιχαλίας όσο και μεταγενέστερα για τον δήμο Φαρκαδόνας, ο κ. Βάιος Χριστοδούλου αφιέρωσε πολλά χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση -πάντα στην πρώτη γραμμή-  ως απλός δημότης, ως δημοτικός σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος.
Ήταν ο «άνθρωπος» των ειδικών αποστολών όπως πολύ εύστοχα τον είχαν χαρακτηρίσει αρκετοί συνάδελφοι που συνυπήρξαν και συμπορεύτηκαν μαζί του στα κοινά της Κοινότητας και του Καποδιστριακού δήμου Οιχαλίας αλλά και στον Καλλικρατικό δήμο Φαρκαδόνας.
Ο κ. Χριστοδούλου διατέλεσε σύμβουλος στην Κοινότητα Οιχαλίας με Πρόεδρο τον κ. Γιάννη Σακελλαρίου. Εν συνεχεία αντιπολιτεύθηκε για δύο τετραετίες στον Καποδιστριακό Δήμο Οιχαλίας επι δημαρχίας Αθανασίου Ζιώγκου και κατόπιν επί δημαρχίας Κώστα Οικονόμου στον Καλλικρατικό Δήμο Φαρκαδόνας διετέλεσε Αντιδήμαρχος έργων, αναπληρωτής δημάρχου και μέλους δημοτικών επιτροπών. Μέχρι την ύστατη στιγμή και επί δημαρχίας Θανάση Μεριβάκη, ο κ. Χροστοδούλου υπηρέτησε τον Δήμο Φαρκαδόνας από τη θέση του δημοτικού συμβούλου λαμβάνοντας την θέση στα έδρανα της αντιπολίτευσης μετά την παραίτηση του Κώστα Οικονόμου.
Τους τελευταίους μήνες έδινε παράλληλα ένα μεγάλο αγώνα, γενναίο, απέναντι στην επάρατο νόσο. Ένας αγώνας γρήγορος και άνισος - όπως αποδείχθηκε, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης έμελλε να του κόψει το νήμα της ζωής σε νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλευόταν.
Αφήνει πίσω του την γυναίκα του Ανθή,  τα παιδιά του Νίκο και Μαρία και το πολυαγαπημένο του εγγονάκι Βάιο.
Η σορός θα μεταφερθεί στην οικία του στις 1 το μεσημέρι του Σαββάτου και στις 6:30 το απόγευμα θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας.

oichalianews.gr