Στην τελική ευθεία εισήλθε το έργο «Ασφαλτόστρωση κεντρικών οδών Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας» καθώς  εγκρίθηκε το πρακτικό της δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
Το έργο χαρακτηρίζεται από το Δήμο ως ένα από τα βασικότερα έργα υποδομής που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Κι αυτό γιατί τα καταγεγραμμένα προβλήματα είναι σημαντικά στο εσωτερικό οδικό δίκτυο και χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Αυτή τη φορά όμως, πρόκειται για τριπλά ιδιαίτερο γεγονός για το Δήμο. Συγκεκριμένα πρόκειται για σημαντικό δημοτικό έργο, όπως καταδεικνύει και ο προϋπολογισμός του, ο οποίος ανήλθε σε 260.000ευρώ, αποτέλεσε την πρώτη ηλεκτρονική δημοπρασία έργου του Δήμου, η οποία μάλιστα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, επιτεύχθηκε έκπτωση 61%, η οποία μεταφράζεται σε εξοικονόμηση 158.600 ευρώ για το Δήμο και τους δημότες.
Και στον τομέα των έργων λοιπόν ο Δήμος Φαρκαδόνας κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τρέχουσα χρονιά, γεγονός που προοιωνίζει ένα ιδιαίτερα παραγωγικό 2018.

krinitrikalon.gr