Γρήγορα τεστ ανίχνευσης Covid-19 , πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 στην Φαρκαδόνα και την Κρήνη από την κινητή μονάδα ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ Τρικάλων σε συνεργασία με την περιφέρεια, τον Δήμο Φαρκαδόνας και τους προέδρους των κοινοτήτων.

Στην Φαρκαδόνα ελέγχθηκαν 78 κάτοικοι και στην Κρήνη 69. Όλα τα τεστ που διενεργήθηκαν είχαν αρνητικά αποτελέσματα.

Στην κεντρική πλατεία Φαρκαδόνας, βρέθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Σπυρίδων Αγναντής, όσο και οι αντιδήμαρχοι Ειρήνη Κακαίτσα και Ευάγγελος Κοσμάς αλλά και ο πρόεδρος της κοινότητας Αθανάσιος Κούτσικος.

Στην Κρήνη τα τεστ πραγματοποιήθηκαν παρουσία του προέδρου της κοινότητας Σπύρου Μάγγου, ενώ και στις δύο κοινότητες τον συντονισμό είχε η υπεύθυνη του ΕΟΔΥ Τρικάλων ιατρός Δήμητρα Νάτσινα, την οποία ευχαρίστησαν άπαντες για το συνεχόμενο ενδιαφέρον της στα πλαίσια των προληπτικών ελέγχων και της προστασίας του πληθυσμού από τον κορωνοϊό.

Τα τεστ στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, συνεχίζονται την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου από τις 11.30 έως τις 13.00 στην κοινότητα του Πετρωτού.

Ο έλεγχος είναι δωρεάν και οι κάτοικοι που θα προσέλθουν, να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ και την Αστυνομική ταυτότητα.