Τελειωμό δεν έχουν οι επισκέψεις αγνώστων γυναικών σε οικίες ηλικιωμένων τον τελευταίο μήνα στην περιοχή της Οιχαλίας.
Μία τέτοια επίσκεψη από 2 γυναίκες με «σκοτεινές» προθέσεις δέχθηκε χθες το πρωί στην οικία της επί της οδού Λυκούργου μία 76χρονη Οιχαλιώτισσα αλλά όπως αποδείχθηκε η κυρά ήταν…. γατόνι!
Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS ήταν στις 11:30 το πρωί όταν η 76χρονη βρισκόταν μέσα στο σπίτι της και άκουσε να χτυπά το κουδούνι της πόρτας .
Η ηλικιωμένη που ζει μόνη της στο σπίτι, δεν άνοιξε αλλά ρώτησε ποιος είναι για να πάρει την απάντηση «κυρία ανοίξτε». Υποψιαζόμενη μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα των τελευταίων ημερών, η Οιχαλιώτισσα δεν ενέδωσε και ρώτησε «ποιες είστε για να ανοίξω» για να πάρει την απάντηση «ανοίξτε... δεν είμαστε ζητιάνες» !
«Δεν είστε ζητιάνες, τότε μήπως είστε κλέφτρες» είπε η 76χρονη για να πάρει εκ νέου από τις γυναίκες την προσταγή να ανοίξει αλλά πριν προλάβουν να συνεχίσουν την κουβέντα φώναξε «Βασίλη πάρε την καραμπίνα ήρθαν κλέφτες» με τις 2 γυναίκες να τρέχουν, να επιβιβάζονται λίγο πιο κάτω σε ένα μπλε αυτοκίνητο όπου τις περίμενε ένας άνδρας και να εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση.
oichalianews.gr