Πλαισιωμένος από τους διακόνους της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, πατέρες, Βασίλειο και Δημήτριο, που έλκουν την καταγωγή τους από το Δήμο Φαρκαδόνας, καθώς και από παιδιά και εφήβους, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνας, π. Αθανάσιος Κούτσιας, επισκέφτηκε το κέντρο Αποκατάστασης «ΑNIMUS» της Λάρισας.
Ο πατήρ Αθανάσιος επισκέφτηκε εκ νέου το κέντρο Αποκατάστασης, αυτή την φορά για να δει όχι μόνο την 20χρονη Μυρτώ, το κορίτσι της Πάρου, αλλά ακόμη δυο νέους Άγγελο και Άσπα που νοσηλεύονται και δέχονται την ιατρική και φυσικοθεραπευτική αγωγή των ειδικών του Κέντρου.
Ιερείς, παιδιά και έφηβοι της Φαρκαδόνας συναντήθηκαν για μια ακόμη φορά με την Μυρτώ η οποία πρόσφατα είχε επισκεφτεί το Ναό των Αγίων Αποστόλων για να εκκλησιαστεί με την μητέρα της.
Με τα υλικά και διάφορα είδη που συγκέντρωσαν και προσέφεραν στους τρεις νέους που νοσηλεύονται εκεί, απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξη στο πάσχοντα συνάνθρωπο, κάτι που δίδαξε και ο Χριστός στην επίγεια παρουσία του.
Η συγκίνηση τόσο της Φαρκαδόνιας αντιπροσωπείας, όσο και των τριών νέων και των συγγενών της ήταν έκδηλη. Μάλιστα ιερείς και παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια νέα επίσκεψη σύντομα.
krinitrikalon.gr