Νέο βαρύ χτύπημα ήρθε να συγκλονίσει και πάλι την κοινωνία της Οιχαλίας καθώς δυο νέοι άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή.

Δύο νέοι άνθρωποι, δύο ξαδέρφια μεταξύ τους, δύο «παιδιά» που δεν πρόλαβαν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους, άφησαν την τελευταία τους πνοή σήμερα στην Γερμανία χτυπημένοι από την επάρατο νόσο.

Πρόκειται για την 38χρονη Ιωάννα Ζιώγκου και τον 42χρονο Γιώργο Μαντραφούδη με καταγωγή την Οιχαλία, οι οποίοι διέμεναν και εργαζόταν για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην Γερμανία. H γλυκιά Ιωάννα έδινε ένα μεγάλο αγώνα τα τελευταία 2 χρόνια αντιμετωπίζοντας με χαμόγελο και γενναιότητα την πιο μεγάλη δοκιμασία στην ζωή της.

Το πρωί της Τετάρτης «έφυγε» νικημένη σκορπίζοντας βαθύτατη θλίψη στην οικογένειά της, στον αγαπημένο της σύντροφο Αποστόλη και στους φίλους της.

Λίγες ώρες αργότερα την ακολούθησε και ο δεύτερος ξάδερφός της!

Ο 42χρονος Γιώργος κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα πριν 3 μήνες περίπου, διεγνώσθη με όγκο κακοήθους υφής στον πνεύμονα.

Αναχώρησε για την Γερμανία όπου εισήχθη άμεσα σε κλινική για την αντιμετώπιση της νόσου.

Η «μάχη» ήταν εξαιρετικά δύσκολη και παρά τις όποιες ελπίδες, η καλπάζουσα μορφή έφερε το αναπάντεχο τέλος σήμερα το μεσημέρι αφήνοντας πίσω γονείς, αδελφή και τον «διάδοχό του» ηλικίας μόλις 8 μηνών.

Οι θάνατοι των δύο «παιδιών» ήρθαν να προστεθούν στον ήδη μακρύ και βαρύ κατάλογο απώλειας νέων ανθρώπων που καταγράφει η Οιχαλία τα τελευταία 3 χρόνια.

Πηγή: Oichalianews.gr