Την γεννήτρια με την οποία λειτουργεί το λούνα πάρκ που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Οιχαλία Τρικάλων, έκλεψαν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΚΡΗΝΗ LIVE».

Πρόκειται για μια ρυμουλκούμενη γεννήτρια, για την ακρίβεια  διαξονική ενσωματωμένη σε τρέιλερ (χρώματος χακί), την οποία οι δράστες της κλοπής πήραν από το σημείο που βρισκόταν την ώρα που ο υπάλληλος του λούνα πάρκ πήγε να φάει, αφού είχε τελειώσει την δουλειά του. 

Όπως φαίνεται με δικό τους αυτοκίνητο, κι ενώ προηγουμένως είχαν εντοπίσει την λεία τους αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, έφτασαν στο σημείο και ανενόχλητοι κατάφεραν να την πάρουν. 

Ωστόσο, αν και τα στοιχεία τους δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη αφού δεν έγιναν καθόλου αντιληπτοί, βρέθηκαν ίχνη από το αυτοκίνητό τους σε δρόμους του χωριού, συγκεκριμένα λάδια μηχανής, που δείχνουν την πορεία της διαφυγής τους. 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, υπάρχει μαρτυρία περιοίκου "που παρατήρησε το πρωί της Πέμπτης, στις 1:30 περίπου, ένα αγροτικό όχημα, το οποίο μετέφερε το τρέιλερ με την γεννήτρια. Όπως εξήγησε ο ίδιος στους ιδιοκτήτες δεν έδωσε σημασία, μιας και θεώρησε ότι απομάκρυναν οι ίδιοι το μηχάνημα από το χώρο".

Έτσι μετά από αυτήν την σημαντική μαρτυρία που δίνει ορισμένα στοιχεία για τον τρόπο της κλοπής της γεννήτριας, "οι ιδιοκτήτες του λούνα πάρκ καλούν όποιον έχει παρατηρήσει κάποιες ύποπτες κινήσεις στο σημείο τις προαναφερόμενες ώρες να απευθυνθεί στην αστυνομία, τονίζοντας ότι όποιος δώσει ασφαλείς πληροφορίες θα ανταμειφθεί από τους ίδιους".

Επιπλέον, ήδη κατέθεσαν στις Αστυνομικές Αρχές μήνυση κατά αγνώστων.

trikalaenimerosi.gr