Τα αντηλιακά la roche posay και πιο συγκεκριμένα η σειρά ANTHELIOS, μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματική και ολοκληρωμένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους. Πρόκειται για προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας, που χάρη στην πλούσια και ξεχωριστή σύνθεσή τους κάνουν τη διαφορά.

Το dermo-pediatrics Spray διατίθεται σε συσκευασία των 200 ml και έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50+. Είναι ιδανικό για εφαρμογή σε παιδιά, τα οποία έχουν πολύ πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, σε σχέση με αυτή των ενηλίκων.

Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία UVB SPF 50+ / UVA PPD 25, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί με άριστα αποτελέσματα, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Δεν περιέχει άρωμα ή parabens και η νέα βελτιωμένη σύνθεσή του, περιέχει λιγότερα χημικά φίλτρα σε σχέση με το παρελθόν. Διακρίνεται για τη μεγάλη ανθεκτικότητά του στο νερό.

Θεωρείται κατάλληλο προϊόν για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα, καθώς και για όσους έχουν δυσανεξία στον ήλιο, ή όσους εκτίθενται για μεγάλο χρονικό διάστημα στις ακτίνες του ηλίου. Προσφέρει πολύ υψηλή, φωτοσταθερή προστασία ευρέος φάσματος από UVA/UVB και βέλτιστη προστασία SPF 50+, ενισχυμένη κατά των ακτινών UVA (θεωρείται ακόμα πιο αυστηρή από τις ευρωπαϊκές συστάσεις).

Όλα αυτά, χάρη στο νέο σύστημα φίλτρων που συνδυάζει Mexoryl SX και XL και το ιαματικό νερό της La Roche-Posay, που έχει διαπιστωμένη καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση. Διατίθεται σε πρακτική συσκευασία και είναι εξίσου ανθεκτικό εκτός από το νερό και στον ιδρώτα ή την άμμο.