Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τη σπουδαιότητα που έχει η βιταμίνη Ε https://www.parapharmacie.gr/cat/bitamini-e όσον αφορά την άμεση και αποτελεσματική της δράση στην επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου. Ωστόσο, παίζει εξίσου καθοριστικό ρόλο και όσον αφορά την υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

Η συγκεκριμένη θρεπτική ουσία και κατ' επέκταση το έλαιό της, είναι εξίσου ωφέλιμα για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών μας. Εξάλλου, αρκετά προϊόντα περιποίησης των μαλλιών περιέχουν μικρή ή μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Ε, ανάλογα βέβαια και με ποια άλλα στοιχεία συνδυάζεται στη φόρμουλα του κάθε σκευάσματος.

Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία. Χάρη σε αυτά βοηθάει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της φθοράς της τρίχας που προκαλείται είτε λόγω του hairstyling και της θερμότητας των διαφόρων αξεσουάρ, είτε λόγω της καθημερινής ταλαιπωρίας. Ακόμη, επανορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών, ενώ σταθεροποιεί και ενισχύει την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής.

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν το έλαιο σαν ορό, προκειμένου να προσφέρουν λάμψη και ζωντάνια στα ταλαιπωρημένα τους μαλλιά. Για ένα serum μαλλιών με βιταμίνη Ε θα χρειαστείτε ικανή ποσότητα από το έλαιο βιταμίνης Ε. Εν συνεχεία, θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ αμυγδαλέλαιου, ελαιόλαδου και ελαίου καρύδας, προκειμένου να φτιάξετε τον ορό.

Βάλτε μέσα σε ένα μπουκάλι ίση ποσότητα από τα δύο έλαια και ανακινήστε το καλά. Μετά από το ντους, όταν τα μαλλιά σας είναι ακόμη βρεγμένα, προσθέστε δύο σταγόνες από το serum στα χέρια σας και εφαρμόστε, κάνοντας απαλό μασάζ.