Κριός

Ακόμη και τα πολύ ευχάριστα στα ερωτικά σου ή στο θέμα της διασκέδασης μπορεί να γίνουν μαντάρα αν παραπιέσεις τις καταστάσεις.

Ταύρος

Καμιά φορά η κούραση ή το άγχος, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνεις, σε κάνουν να λες το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή κι αναστατώνουν σχέδια.

Δίδυμοι

Πάρε μια ανάσα πριν ενθουσιαστείς με προτάσεις, γνωριμίες ή ειδήσεις. Δεν είναι βέβαιο ότι πηγαίνουν κάπου, οπότε μην βιάζεσαι να κάνεις σχέδια.

Καρκίνος

Σε ποιον δεν αρέσει μια κουβέντα επιβεβαίωσης ή ένα καλό νέο; Απλώς μην θεωρήσεις ότι αυτό ήταν και τελείωσες. Έχει διαδρομή ακόμη το πράγμα.

Λέων

Εξαιρετικό να ακούς αυτά που θέλεις. Ακόμη κι αν δεν ισχύουν σε ενθαρρύνουν να κάνεις κάποιες κινήσεις που θέλεις εδώ και καιρό.

Παρθένος

Άλλο να περνάς χρόνο μόνος σου για επαναφόρτιση κι άλλο να κλείνεσαι στο μυαλό σου και να απογοητεύεσαι μόνος σου μ’ αυτά που σκέφτεσαι.

Ζυγός

Μαζί με το ευχάριστο, υπάρχει και μια κάποια δόση ανησυχίας κι άβολου, ιδιαίτερα σε θέματα υγείας ή δουλειάς.

Σκορπιός

Γνωριμίες και ειδήσεις που φαίνεται να στηρίζουν την καριέρα ή τον γάμο σου θέλουν την ανάλογη δουλειά και δημιουργικότητα. Δεν πηγαίνουν στον αυτόματο.

Τοξότης

Ταξίδι ή αφορμή για να ανοίξεις καινούργια κεφάλαια και η ανάλογη χαρά. Απλώς μην αμελείς τα του σπιτιού και της οικογένειας ή τις αδυναμίες που γνωρίζεις.

Αιγόκερος

Αν ακούς κι εσύ κι οι γύρω σου μόνο τη φωνή, τις απόψεις και το συμφέρον σας, το αποτέλεσμα είναι ένταση και πολλές δήθεν καταστάσεις.

Υδροχόος

Γνωριμίες ή κουβέντες με θετικό πρόσημο που ωφελούν τη σχέση σου, όμως λίγο επηρεάζουν συναισθηματικές ανασφάλειες ή απογοητεύσεις.

Ιχθύες

Από τη μια κερδίζεις πόντους, από την άλλη αυτά που ακούς και όσοι βλέπεις κάτι σου φορτώνουν. Μην διστάζεις να θέσεις όρια, να είσαι κάπως επιλεκτικός.

athensvoice.gr