Αιγόκερε, δεν είναι ωραίο να προσπαθείς να χειριστείς τους φίλους, τα παιδιά ή τον σύντροφό σου και μην περιμένεις ότι θα μείνει αναπάντητο

__________________________

Κριός

Έχει αρκετό δράμα ο διάλογος σήμερα. Προσπάθησε να μην παίρνεις προσωπικά ό,τι σε πειράζει αλλά ούτε καν απευθύνεται σε σένα και τα κάνεις χειρότερα.

Ταύρος

Δεν μπορώ να τονίσω πόσο το να βγεις από πάνω στις κουβέντες ενέχει ρίσκο να σου σκάσει στα μούτρα. Καλύτερα άσε τις διαμάχες και πιάσε την κατανόηση.

Δίδυμοι

Στον προγραμματισμό σου τσέκαρε τι πρέπει να γίνει πρώτα, γιατί θα το βρεις μπροστά σου κάπως δυσάρεστα εάν το αγνοήσεις από αντίδραση.

Καρκίνος

Με το μαλακό πόσο βαρύ πεπόνι πηγαίνεις να το παίξεις στον σύντροφο και τα παιδιά, στα ερωτικά σου επίσης, γιατί σου κάνουν θερινά τα σχέδια για πλάκα.

Λέων

Αν πιάσεις τα κατηγορώ και τα τις πταίει στο σπίτι, μην περιμένεις να μείνει απ’ έξω οτιδήποτε δεν έχεις καταφέρει κι εσύ να κάνεις ή οτιδήποτε αναβάλλεις.

Παρθένος

Σαφώς προτιμότερο να είσαι καλούλης στις κουβέντες σου. Οι αλήθειες δεν χρειάζεται να είναι ούτε «σκληρές», ούτε «πικρές», ώστε να μην κλείνουν πόρτες.

Ζυγός

Τον νου σου στο πλεονεκτικό. Απόλαυσε ό,τι είναι αντί να απαιτείς το παραπάνω, επειδή το παραπάνω χρειάζεται καθαρότητα που την αποφεύγεις.

Σκορπιός

Οι κεραίες σου πιάνουν πολύ ευαίσθητες δονήσεις, ενδεχομένως και πράγματα που ο απέναντι αγνοεί για τον εαυτό του. Αυτό δεν είναι ανειλικρίνεια όμως.

Τοξότης

Αν έχεις λίγο ανήσυχη και κουρασμένη διάθεση, καλύτερα να μην φορτώσεις επάνω της και καταχρήσεις, γιατί θα έχουν πολλαπλάσιο εφέ στην υγεία σου.

Αιγόκερος

Δεν είναι ωραίο να προσπαθείς να χειριστείς τους φίλους, τα παιδιά ή τον σύντροφό σου και μην περιμένεις ότι θα μείνει αναπάντητο. Καλύτερα όχι.

Υδροχόος

Καχυποψία, χειρισμοί και σκληρότητα δεν είναι ωραία ούτε επαγγελματικά, ούτε προσωπικά, ούτε πουθενά, ειδικά όταν καλύπτουν δικά σου κενά και ζητήματα.

Ιχθύες

Προσπάθησε να μην έχεις τεράστιες προσδοκίες από συγγενείς, από  εξόδους και διασκεδάσεις. Λείπουν κάποια βασικά προαπαιτούμενα για κάτι τέτοιο.

athensvoice.gr