Αιγόκερε, βγάζεις μια πιο εγωιστική συμπεριφορά και αντιδράς σαν κακομαθημένο παιδάκι

__________

Κριός

Σαββατοκύριακο μεν, τα επαγγελματικά όμως φαίνεται πως δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις και μάλιστα νιώθεις την πίεση του χρόνου να καταφέρεις κάποια πράγματα, γεγονός που σε αγχώνει αρκετά.

Ταύρος

Η διάθεσή σου είναι γενικώς καλή, έχεις όρεξη να ανοιχτείς και να συναντήσεις φίλους ή να καταπιαστείς με κάποια δραστηριότητα ή ένα χόμπι που σε χαλαρώνει, όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποια ένταση και μια τάση προς αντιλογία.

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο «μουντά» μέσα σου, λόγω κάποιου οικονομικού ζητήματος που σε απασχολεί ή λόγω της καχυποψίας που έχεις για επαγγελματικά σου πλάνα που αφορούν σε συνεργασιίες με αλλά άτομα για τα οποία διατηρείς τις αμφιβολίες σου.

Καρκίνος

Αν και δεν είναι μια αρνητική μέρα, μπορεί να νιώθεις αρκετή νευρικότητα και ίσως υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου ή με κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Μια πιθανή αιτία μπορεί να είναι τα επαγγελματικά και απλώς να ξεσπάσεις λιγάκι στον «άμαχο πληθυσμό».

Λέων

Τι καλύτερο από το να αξιοποιήσεις το Σαββατοκύριακο για να ασχοληθείς λιγάκι με τον εαυτό σου και τη φυσική σου κατάσταση. Κοιμήσου περισσότερο, φτιάξε ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα και «κουνήσου» όσο μπορείς περισσότερο για να αντισταθμίσεις το καθισιό της εβδομάδας που πέρασε.

Παρθένος

Βολτάρεις μόνος σου, με φίλους, με τα παιδιά σου, βγαίνεις ερωτικό ραντεβουδάκι ή ασχολείσαι με κάτι που σε διασκεδάζει όπως ένα σπόρ ή κάποιο χόμπι. Παρ' ολ' αυτά μπορεί να αντιδράς κάπως απότομα ή και υπερβολικά, δίχως ιδιαίτερη αφορμή, γεγονός που δείχνει ότι μέσα σου μάλλον δεν έχεις καταφέρει να χαλαρώσεις ουσιαστικά. Try more.

Ζυγός

Τείνεις να αντιμετωπίζεις με περισσότερο συναισθηματισμό τις καταστάσεις, ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν στην οικογένειά σου και το σπίτι, φρόντισε μόνο να μην περάσεις το Σαββατοκύριακο με γκρίνιες και παρπονα. Τα όρια απέναντι στις «διαθέσεις» των άλλων, είναι μια καλή επιλογή.

Σκορπιός

Μολονότι η μερα «κυλάει» και θέλεις να μοιραστείς τον χρόνο σου με τον σύντροφό σου, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κανονίζοντας και ένα καφεδάκι για να τα πείτε, σου βγαίνει ίσως μια παραπάνω διάθεση για πείραγμα, με μάλλον «άκομψο» τρόπο και επειδή τα νεύρα όλων είναι γενικώς στην τσίτα, μπορεί να δεις και περίεργες αντιδράσεις, όποτε άσ' το καλύτερα.

Τοξότης

Τα πρακτικά θέματα της δουλειάς αλλά και των οικονομικών σου φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο Σαββατιάτικα και δεν αποκλείεται να νευριάσεις καθώς θα προσπαθείς να τα ξεπετάξεις γρήγορα, ενώ θα διαπιστώνεις ότι σου τρώνε τελικά αρκετό χρόνο. Πρόσεξε μην την πληρώσει άδικα ο σύντροφός σου.

Αιγόκερως

Βγάζεις μια πιο εγωιστική συμπεριφορά σήμερα και αντιδράς μάλλον σαν κακομαθημένο παιδάκι που θέλει να περνάει πάντα το δικό του, μην κάνοντας πίσω σε τίποτα, ακόμα και αν πρόκειται για εντελώς χαζά πράγματα.

Υδροχόος

Μάλλον θα τη βγαλεις καναπεδάκι Σαββατιάτικα, αφού ενεργειακά χρειάζεσαι «φόρτιση», ενώ και επικοινωνιακά φαίνεται πως θα βρίσκεις τον μπελά σου όποτε ανοίγεις το στόμα σου, οπότε σκασιλάνς, my friend!

Ιχθύες

Περισσότερο κοινωνικό το Σαββατοκύριακο, βγαίνεις έξω, βλέπεις φίλους, τσατάρεις στα social media και φλερτάρεις με όρεξη, ενώ δεν αποκλείεται μάλιστα να παίξει κάτι και με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

athensvoice.gr