Τα πράγματα είναι πιο ήσυχα στην προσωπική σου ζωή, μάλλον επειδή αναπαράγεις γνωστές συμπεριφορές.

__________________________________

Κριός

Και μια τεμπέλικη διάθεση υπάρχει και μια αργοπορία και γενικά κάπως δύσκολα βγαίνει οτιδήποτε διαδικαστικό πηγαίνεις να κάνεις.

Ταύρος

Όταν τα πράγματα πηγαίνουν με τα νερά σου, είναι ευκαιρία να λειτουργήσεις κάπως πιο ανεξάρτητα όπως και να είσαι πιο χαλαρός απέναντι στους άλλους.

Δίδυμοι

Δεν έχει ξεκινήσει με τρελή ενέργεια αυτή η εβδομάδα και οι οικογενειακές, συγγενικές και σπιτικές ιστορίες σε δοκιμάζουν.

Καρκίνος

Μην βιάζεσαι να εκλάβεις την έλλειψη απάντησης ή γενικότερα, ανταπόκρισης, ως συμφωνία. Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Λέων

Τσέκαρε τι επενδύεις, πού. Ειδικά στη δουλειά, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε πρότζεκτ που δεν προχωράνε και συνεχώς θέλουν κι άλλο χρήμα.

Παρθένος

Τα πράγματα είναι πιο ήσυχα στην προσωπική σου ζωή, μάλλον επειδή αναπαράγεις γνωστές συμπεριφορές.

Ζυγός

Η ευχάριστη διάθεσή σου είναι μάλλον απατηλή. Η αντοχή και ανοχή που σου έχει μείνει φτάνει για λίγα πράγματα πριν αρχίσεις να δυσανασχετείς σημαντικά.

Σκορπιός

Λίγος χρόνος με τους φίλους σου ή με κάποια ασχολία που σ’ αρέσει θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις την αίσθηση ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Τοξότης

Πάρε αρκετά σοβαρά το οικονομικό κομμάτι σήμερα, ιδιαίτερα στη δουλειά, έλεγξε μήπως σου ξεφεύγουν πράγματα που κοστίζουν.

Αιγόκερος

Οι γνωστές ασχολίες και συπεριφορές σε σχέση με τα παιδιά και τα προσωπικά σου και ο ανάλογος αντίκτυπος πάνω σου. Οικείος ναι, ευχάριστος; Δεν νομίζω.

Υδροχόος

Να 'σαι προσεκτικός στις χειρονακτικές εργασίες και, αν δεν μπορείς, να έχεις το θάρρος να το λες, είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά.

Ιχθύες

Με τα ίδια μυαλά και τις κουβέντες που έφτιαξες ένα πρόβλημα ή ένα βάλτωμα, δεν γίνεται να το λύσεις ή να ξεκολλήσεις.

athensvoice.gr