Κριέ, δεν είναι καλή μέρα για να ξεκινήσεις την γκρίνια ή τα παράπονα, δύσκολα θα βρεις κατανόηση, ειδικά σε επίπεδο δουλειάς και υποχρεώσεων

_____________________

Κριός

Δεν είναι καλή μέρα για να ξεκινήσεις την γκρίνια ή τα παράπονα, δύσκολα θα βρεις κατανόηση, ειδικά σε επίπεδο δουλειάς και υποχρεώσεων.

Ταύρος

Προσπάθησε να μην θυμώσεις ή απογοητευτείς όταν σε αβάσιμα σχέδιά σου έρχεται από το περιβάλλον η φωνή της λογικής. Καλό είναι.

Δίδυμοι

Αξιοποίησε την προσαρμοστικότητά σου, αλλά όχι στην ποιότητα της δουλειάς σου, επειδή αυτό έχει άμεσο αρνητικό αντίκτυπο.

Καρκίνος

Αν τα είπες και τα συμφώνησες με φίλους και συγγενείς, μην πανηγυρίσεις πριν βεβαιωθείς ότι συμφωνούν σύντροφος ή οι συνεργάτες σου, αναλόγως το θέμα.

Λέων

Επειδή γνωρίζεις την προσωπική και επαγγελματική σου καθημερινότητα, μην «τρέχεις» με ονειροφαντασίες, απλώς θα καπακωθούν.

Παρθένος

Το απαιτητικό και δύσκολο κομμάτι συνεργασιών, συμφωνιών και προσωπικών σχέσεων διαλύει εσφαλμένες εντυπώσεις αρκετά γρήγορα.

Ζυγός

Προσπάθησε να είσαι σαφής και ξεκάθαρος στις δουλειές σου, διαφορετικά θα έχεις αντιδράσεις στο σπίτι και το γραφείο.

Σκορπιός

Ο ρομαντισμός δεν έχει ιδιαίτερη θέση όταν προσπαθείς να βγάλεις άκρη για πρακτικά ζητήματα, οπότε μην προσπαθήσεις καν.

Τοξότης

Δεν είναι πολύ καλή ιδέα να μην είσαι ειλικρινής με ανθρώπους που εμπλέκεσαι οικονομικά και συναισθηματικά, δηλαδή την οικογένειά σου.

Αιγόκερος

Όσο και να εξωραΐσεις μια σχέση ή μια συμφωνία είναι μάταιο γιατί σου ξημερώνει άμεσα το που ακριβώς έχεις εμπλακεί.

Υδροχόος

Καλό είναι να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου κάπου στη μέση του «όλα είναι καλά» και του «άνοιξε πέτρα για να μπω», επειδή κάπου στη μέση είναι η αλήθεια.

Ιχθύες

Καλό είναι να μη θυμώνεις με τα δύσκολα πράγματα που έρχονται δια στόματος φίλων, επειδή ίσως βλέπουν καθαρότερα από σένα.

athensvoice.gr