Υδροχόε, μέσα στην πολυασχολία και τις έγνοιες, καλό είναι να μην χάνεις τη φωνή συντρόφου, συνεργατών, φίλων, ειδικά στα δύσκολα

___________________________________

Κριός

Οργανώσου στα καθημερινά και δείξε όση κατανόηση μπορείς γιατί έτσι θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις καλύτερα και τις ικανότητές σου και τις γύρω βοήθειες.

Ταύρος

Αν δεις όσα συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή σαν να έχεις να κάνεις με ίσους κι όχι από θέση ανωτερότητας, ρέουν όλα πολύ καλύτερα.

Δίδυμοι

Πρόσεξε να μην κολλάς στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία όσων ακούς σε σπίτι και γραφείο. Μήπως προσπαθούν να σε βοηθήσουν και δεν το βλέπεις;

Καρκίνος

Απόφυγε το στράβωμα από συνήθεια και τις απαντήσεις κλισέ. Όταν κάτι γίνεται καλά, αναγνώρισέ το. Καλό θα κάνει σε όλους.

Λέων

Τείνεις να ξεχάσεις ν’ αναγνωρίζεις το ευχάριστο επειδή έχεις παρασχοληθεί με το να προλαμβάνεις ή να αποφεύγεις το δυσάρεστο. Δεν είναι ωραίο αυτό.

Παρθένος

Ασχολήσου άμεσα μ’ ό,τι πρόβλημα προκύπτει και θα αποζημιωθείς με την ανταπόκριση. Μην το βάζεις στην άκρη και ψάχνεις το παρακάτω.

Ζυγός

Κοίτα μήπως παρακατηγορείς τη δουλειά για όσα σου συμβαίνουν, ενώ το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης είναι στα προσωπικά σου κι αυτά που δεν κάνεις.

Σκορπιός

Μάλλον χρειάζεται να είσαι λίγο πιο πρακτικός και συγκεκριμένος στα σχέδιά σου για να λειτουργήσουν καλύτερα και οι σχετικές συνεννοήσεις σε κάθε επίπεδο.

Τοξότης

Κακή περίοδος για να σε πιάσει πλεονεξία σε οποιοδήποτε επίπεδο. Όταν βλέπεις το παραπάνω, να χαίρεσαι, όχι να σε πιάνει έξαψη για το ακόμη παραπάνω.

Αιγόκερος

Λειτούργησε με λίγο σεβασμό στις δυσκολίες που έχεις περάσει συναισθηματικά και οικονομικά και μην επιμένεις στις συνταγές σχέσεων που τις δημιούργησαν.

Υδροχόος

Μέσα στην πολυασχολία και τις έγνοιες, καλό είναι να μην χάνεις τη φωνή συντρόφου, συνεργατών, φίλων, ειδικά στα δύσκολα.

Ιχθύες

Έρωτας, διασκέδαση και ό,τι βρίσκεις ευχάριστο και δημιουργικό είναι σημαντικότατο δέλεαρ όμως, αν δεν δεις και τι προχωράει πρακτικά, πάει λάθος.

athensvoice.gr