Υδροχόε, ένα ευχάριστο αεράκι στα ερωτικά σου φέρνει στενότερες γνωριμίες και «κονέ» με άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου

___________

Κριός

Μπορείς σήμερα να πλησιάσεις ευκολότερα κάποια άτομα σημαντικά για εσένα ζητώντας τη βοήθεια και τη στήριξή τους ή ακόμα και να ζητήσεις κάποια μεγάλη χάρη από έναν στενό συγγενή ή φίλο.

Ταύρος

Η ερωτική σου ζωή σε απασχολεί εντονότερα από σήμερα καθώς η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 8/5. Πάρε πρωτοβουλίες σε αυτό το κομμάτι και δεν θα χάσεις, ενώ και ψυχολογικά θα αισθάνεσαι αρκετά ανεβασμένος.

Δίδυμοι

Θετική μέρα η σημερινή για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, για επαφές και διεκδικήσεις σε συλλογικό επίπεδο αλλά και για να  «στρατολόγησεις » άτομα προς ένα κοινό σκοπό, όπως μια επιχειρηματική δράση.

Καρκίνος

Οπλίζεσαι με περισσότερο θάρρος και ξεπερνάς χαζές αναστολές και υπεραναλύσεις καταστάσεων, προχωρώντας σε δράση και διεκδικώντας το καλύτερο στην καριέρα σου. Αν έχεις να κάνεις ένα σημαντικό ραντεβού στα επαγγελματικά ευνοείσαι περισσότερο σήμερα.

Λέων

Αν έχεις αφήσει κάποιες εκκρεμότητες σε θέματα σπουδών, όπως αιτήσεις και deadlines ή θέλεις να δεις κάποια σημαντικά θέματα στα επαγγελματικά σου, καν’ το σήμερα. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις αρχές Μαΐου άλλωστε μπορεί να υπάρξουν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για την καριέρα σου, χρειάζεται όμως κι εσύ να κάνεις την προσπάθεια σου.

Παρθένος

Έχε κατά νου ότι οι ευκαιρίες και οι λύσεις στα οικονομικά μπορεί να βρίσκονται εκεί ακριβώς όπου δεν σκέφτεσαι ότι μπορεί να εμφανιστούν. Το ίδιο και ο έρωτας.

Ζυγός

Η πίστη σου σε μια συνεργασία ή μια προσωπική σχέση που μπορεί να φάνταζε στους γύρω σου χάσιμο χρόνου και ενέργειας, μπορεί να σε ανταμείψει τελικά.

Σκορπιός

Αν ψάχνεις μια δεύτερη δουλειά για να συμπληρώσεις το εισόδημά σου σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι καλό, ενώ η Αφροδίτη απέναντί σου στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 8/5 δείχνει ότι η ισορροπία μέσα στη σχέση σου είναι το βασικό ζητούμενο από εδώ και κάτω.

Τοξότης

Είσαι πολύ στρεσαρισμένος, μην χάνεις όμως και χρόνο σκεπτόμενος τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα στα επαγγελματικά, αλλά συγκεντρώσου στο τώρα και αυτό που έχει να σου δώσει.

Αιγόκερως

Κατεβάζεις ιδέες και μάλιστα καλές για το πώς να αυξήσεις το εισόδημά σου, ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο από σήμερα μέχρι τις αρχές Μαΐου ανεβάζει τη διάθεσή σου και σε κάνει lover boy, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα δουλειά και υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Ένα ευχάριστο αεράκι στα ερωτικά σου φέρνει στενότερες γνωριμίες και «κονέ» με άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, ενώ αν είχες σκέψεις να κάνεις ένα χόμπι σου επάγγελμα, μπορείς τώρα να το βάλεις μπρος και πρακτικά.

Ιχθύες

Το να αισθάνεσαι συνεχώς «αδικημένος» από την οικογένειά σου καταντάει πολύ κουραστικό και σου «κόβει» χωρίς να το καταλαβαίνεις και από αλλά πράγματα. Come together με τα όποια θέματα και θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

athensvoice.gr