Ταύρε, μάλλον έχουν πέσει πολλά που σ’ αρέσουν στο μενού και θέλεις να τα διαλέξεις όλα

_____________________________

Κριός

Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ίσως η επικοινωνία είναι καλούτσικη σήμερα, ο ίδιος τόνος είναι σαφώς ακατάλληλος για την δουλειά, μην παραχαλαρώνεις.

Ταύρος

Μάλλον έχουν πέσει πολλά που σ’ αρέσουν στο μενού και θέλεις να τα διαλέξεις όλα. Έχε στο νου σου τι όντως χωράει η μέρα σου, ειδικά σε θέματα δουλειάς.

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι διασκεδαστικό, όντως είναι, το να πετάς από το ένα θέμα στο άλλο, όμως σε θέματα χρημάτων και πιο σοβαρές σχέσεις, καλύτερα όχι.

Καρκίνος

Μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά αυτά που σκέφτεσαι γιατί σκέφτεσαι και πολλές βλακείες σήμερα που μόνο να σε δυσκολέψουν καταφέρνουν.

Λέων

Το της τελευταίας στιγμής είναι μια χαρά για βόλτες, εξόδους και πρόχειρες χρήσεις. Σε θέματα υγείας, παιδιών, δουλειάς, προγραμμάτισε λίγο καλύτερα.

Παρθένος

Με πολλά πρότζεκτ και δημόσιες σχέσεις ίσως διασφαλίζεσαι συναισθηματικά και οικονομικά. Δημιουργικά, χαρούμενα, ωραία όμως, αμφίβολο.

Ζυγός

Καλό θα σου κάνει να εισάγεις έστω και μια μικρή πρωτοτυπία στη μέρα σου, έστω κι αν ηλεκτρίσει τις καταστάσεις στο σπίτι ή το γραφείο.

Σκορπιός

Αν πρόκειται να βγει κάτι καλό από συναισθηματικές και οικονομικές τριβές, αυτό δεν θα είναι με την απαισιοδοξία, αλλά με λογική και στρωτή επικοινωνία.

Τοξότης

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει, εκτός αν πρόκειται περί πλάκας ή εξ’ ορισμού ομαδικής δραστηριότητας. Στα υπόλοιπα, μόνος σου.

Αιγόκερος

Μην το παρακάνεις με την υγεία, την άσκηση, την γυμναστική. Ό, τι ακούς δεν σημαίνει πως σε αφορά, δεν είναι όλα κατάλληλα για σένα.

Υδροχόος

Πλάκα στην πλάκα και όταν περνάς καλά, έρχονται και ιδέες, εμφανίζονται και προοπτικές. Απλώς δεν κάνει ο τρόπος για τις ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες.

Ιχθύες

Εφόσον επιδιώκεις οφέλη από οικογένεια ή το σπίτι σου, πρέπει να εμπλακείς σε όλο το γαϊτανάκι της ανουσιότητας. Απλώς μην παρατάς τελείως τα δικά σου.

athensvoice.gr