Σκορπιέ, αλλαγές και «μπλεξίματα» στα επαγγελματικά μπορεί να σε ζορίσουν σήμερα, δεν χρειάζεται όμως να παθαίνεις και πανικό


Κριός

Don’t sweat the small stuff σήμερα. Αν βλέπεις ότι κάτι «δεν τραβάει», ε μην λιώσεις κι από την προσπάθεια. Timing is everything.

Ταύρος

Με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού να «ξύνει τα νύχια του για καυγά», φέρνοντας και απρόοπτα μέσα στην μέρα και τον καύσωνα από κοντά να ανεβάζει την ένταση, η εσωτερική σου διαχείρηση χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια.

Δίδυμοι

Be careful σήμερα στις μετακινήσεις σου, στον τρόπο που οδηγείς και στις συσκευές τεχνολογίας: υπολογιστές, κινητά κ.λ.π. Αν βλέπεις ότι «ζορίζονται» άστες στην άκρη, για να μην «σ’ αφήσουν» εντελώς!

Καρκίνος

Not a good day για να συζητήσεις ή να αποφασίσεις κινήσεις σχετικά με τα οικονομικά, αποφεύγοντας σε κάθε περίπτωση οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο σε αυτόν τον τομέα.

Λέων

Το μεταφορικό σου μέσο και οι συσκευές τεχνολογίας σου χρειάζονται gentle χρήση σήμερα, ενώ καλύτερα να επενδύσεις στην ψυχραιμία ως τρόπο έκφρασης, για να μην σου σπάσουν τα νεύρα.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να νιώθεις μια ψιλοαναστάτωση εντός σου, ένα ψυχολογικό je ne sais quoi. Μην δώσεις πολύ σημασία, ενώ αν ταξιδεύεις έχε υπομονή, γιατί ίσως υπάρξει λίγο «παίδεμα».

Ζυγός

Μακριά σήμερα από ανθρώπους που ξέρεις ότι σε εκνευρίζουν, συνεργάτες, «φίλους» ή  άλλους. Ίσως πάλι μάθεις κάτι ή λάβεις κάποιο νέο που μπορεί να σε «τσιτώσει».

Σκορπιός

Αλλαγές και «μπλεξίματα» στα επαγγελματικά  μπορεί να σε ζορίσουν σήμερα, δεν χρειάζεται όμως να παθαίνεις και πανικό, απλά να έχεις μια πιο ευέλικτη προσέγγιση στα πράγματα. 

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει διάφορα «χαριτωμένα» στην καθημερινότητα, π.χ. παίρνεις το λαπτοπ στην κουζίνα για να βγάλεις δουλειά και πέφτει πάνω του το πακέτο με τις φρυγανιές, κάνοντας τα όλα π...έροχα! Ανάλογα σκηνικά είναι πιθανά και στις μετακινήσεις. Yup.

Αιγόκερως

Εκνευρισμοί, διαφωνίες ή παρερμηνείες στα προσωπικά και στην σχέση με τα παιδιά σου είναι πιθανές σήμερα, ενώ οποιοδήποτε οικονομική επένδυση καλύτερα να περιμένει.

Υδροχόος

Μια διαφορετική άποψη με έναν συνεργάτη, φίλο, μια περίεργη κουβέντα από το σύντροφο σου μπορεί να σε «ερεθίσει» instantly, μιας και εχεις μια παραπάνω νευρικότητα σήμερα. Ουφ.

Ιχθύες

Επειδή η μέρα έχει «τάση» για απρόοπτα στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου, αποφεύγοντας να αγχωθείς για πράγματα που δεν μπορεις να επηρεάσεις.

athensvoice.gr