Σκορπιέ, είναι σχεδόν γλυκό το ότι πιστεύεις πως με τη δική σου θέληση, προσπάθεια και χειρισμούς μπορούν να αλλάξουν οι σχέσεις σου

_________________

Κριός

Το «ακολούθησε την καρδιά σου» είναι γενικά μια καλή συμβουλή, απλώς έχει το κόστος της όπως όλα. Τέτοιες γενναιότητες έχουν μια απώλεια άνεσης.

Ταύρος

Να 'σαι έτοιμος να βάλεις στις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές, ανάλογα μ’ αυτά που αξιώνεις. Δεν γίνεται μονά-ζυγά δικά σου.

Δίδυμοι

Και στο θέμα της υγείας και της υγιεινής υπάρχει ένα ορθό μέτρο. Όταν κάτι γίνεται εμμονή, έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Καρκίνος

Μπορεί να 'σαι ok με τις «αυτοκόλλητες» καταστάσεις με τα παιδιά και στα ερωτικά σου. Όμως έτσι κάπου χάνεις την προοπτική σου και βλέπεις μόνο τον άλλο.

Λέων

Καλό είναι να δείξεις ό, τι προσαρμοστικότητα σου βρίσκεται στα επαγγελματικά σου, για να έχεις και κάτι διαφορετικό από τα του σπιτιού να σε απασχολεί.

Παρθένος

Εξαιτίας των περιστάσεων, απλές κουβέντες και καθημερινές επαφές αποκτούν τεράστια βαρύτητα. Δεν είναι όμως ότι άγιασαν ξαφνικά όσα σε ενοχλούν.

Ζυγός

Δικαιούσαι στάση και να κάνεις το εύκολο και το ξεκούραστο ακόμη κι αν ξέρεις ότι είναι τελείως λάθος. Απλώς μην μπερδεύεσαι. Δεν γίνεται να κρατήσει.

Σκορπιός

Είναι σχεδόν γλυκό το ότι πιστεύεις πως με τη δική σου θέληση, προσπάθεια και χειρισμούς μπορούν να αλλάξουν οι σχέσεις σου. Χρειάζεται κι ο άλλος όμως.

Τοξότης

Το να πάρεις μια μέρα για αυτοφροντίδα ή για την υγεία σου, σαφώς και παίζει. Αυτό που δεν παίζει είναι να μην είσαι καλά για να αποφεύγεις αυτά που βαριέσαι.

Αιγόκερος

Δεν φταίνε ούτε οι φίλοι, ούτε οι ασχολίες σου αν σου ξινίζουν και σου βρωμάνε. Ίσως εσύ απλά έχεις αλλάξει γούστα και δεν θέλεις να το παραδεχτείς.

Υδροχόος

Είναι νοοτροπία του προηγούμενου αιώνα να το ρίχνεις φουλ καριέρα, υποχρεώσεις, δουλειά και να πιστεύεις ότι έτσι θα 'σαι οκ μέσα σου και στο σπίτι.

Ιχθύες

Κόψε ράψε εδώ κι εκεί ίσως κατάφερες να αλλάξεις λιγάκι στάση, πεποιθήσεις κοκ. Χρειάζεται όμως να επηρεαστούν ανάλογα κι οι καθημερινές επαφές και σχέσεις.

athensvoice.gr