Σκορπιέ, κάνε focus στα θετικά σήμερα και μην «παραδίνεσαι» σε αρνητικά μοτίβα σκέψεων

_____________

Κριός

Προσπάθησε να σκεφτείς πιο δημιουργικά και απελευθερωμένα πάνω σε θέματα συνεργασιών στη δουλειά και μην εγκλωβίζεσαι μόνο σε αυτά που έχεις συνηθίσει να κάνεις.

Ταύρος

Κάποια οικονομικά θέματα θέλουν τσεκάρισμα και λίγο να ασχοληθείς παραπάνω, τακτοποιώντας και τη σχετική χαρτούρα.

Δίδυμος

Σήμερα βγάζεις μια τεμπελιά και μια διάθεση να κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει, παρά ό,τι «πρέπει». Μερικές φορές βέβαια αυτό περιέργως αποδίδει, όποτε μην αγχώνεσαι.

Καρκίνος

Δεν θέλεις πολύ κόσμο πάνω απ’ το κεφάλι σου και προτιμάς την ηρεμία σου τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι. Μην πιεστείς για βλακείες και δώσε χρόνο στον εαυτό σου για ξεκούραση.

Λέων

Σου αρέσει πολύ η επιβράβευση και την αποζητάς για να αισθάνεσαι motivated σ’αυτό που κάνεις, θα πρέπει όμως να μάθεις να λειτουργείς και χωρίς αυτή κάποιες φορές.

Παρθένος

Η ευελιξία στα επαγγελματικά σε βοηθά περισσότερο σήμερα από τυχόν «ιδιοτροπίες» που απλώς σε κάνουν να χάνεις χρόνο.

Ζυγός

Αντί να εκνευρίζεσαι για ασήμαντα πράγματα μέσα στη σχέση, κανόνισε ένα ταξιδάκι για σένα και το ταίρι σου, θερμαίνοντας και πάλι το κλίμα.

Σκορπιός

Κάνε focus στα θετικά σήμερα και μην «παραδίνεσαι» σε αρνητικά μοτίβα σκέψεων. Η κούραση που νιώθεις δεν αποτελεί δικαιολογία.

Τοξότης

Μερικές φορές νομίζεις πως έχεις τη σωστή αντίληψη των πραγμάτων αναφορικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, η πραγματικότητα όμως μπορεί να σε ξαφνιάσει.

Αιγόκερως

Είναι σημαντικό να μην σε παίρνει η μπάλα της καθημερινότητας στο θέμα της διατροφής και της άσκησης, γιατί στο τέλος το πράγμα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να «μαζευτεί».

Υδροχόος

Το να περιμένεις πάντα ο σύντροφος σου να κάνει την περισσότερη δουλειά μέσα στη σχέση, εκτός του ότι λέγεται και αναισθησία, βάζει και την άλλη μεριά σε υποψίες.

Ιχθύες

Τρώγεσαι λίγο με τα ρούχα σου σήμερα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία και να μη χαλιέσαι άδικα.

athensvoice.gr