Δίδυμε, δώσε την αξία που αναλογεί στις συναναστροφές και σ’ όσα συμβαίνουν στα προσωπικά σου

____________________________________

Κριός

Καλό είναι να χαίρεσαι για τα ωραία πραγματάκια που γίνονται στα προσωπικά σου και να μην μένεις και πάρα πολύ στο ότι εξαιτίας τους τελειώνουν άλλα.

Ταύρος

Έχουν τη χάρη τους όσα σε απορροφούν σε σπίτι και δουλειά. Μην κολλάς στο ότι σε απομακρύνουν από ένα υποθετικό κάτι που ούτε ξέρεις τι είναι ακριβώς.

Δίδυμοι

Δώσε την αξία που αναλογεί στις συναναστροφές και σ’ όσα συμβαίνουν στα προσωπικά σου. Μη φαγουρίζεσαι ότι δεν είναι αυτό που θέλεις, δηλαδή ξέρεις;

Καρκίνος

Ίσως μένεις λίγο στα ίδια, ακόμη κι αν δεν κάθεσαι λεπτό. Όμως δεν είναι και τόσο κακό, αφού και το «παρακάτω» και το «διαφορετικό» σου είναι ακόμη ασαφές.

Λέων

Νατσεκάρεις συχνά για συναισθηματική και άλλου τύπου αχορτασιά, γιατί σου στερεί ευγνωμοσύνη κι απόλαυση για όσα καλά προσγειώνονται στη ζωή σου.

Παρθένος

Ένα συμμαζεματάκι χρειάζεται γενικά, όμως καλό είναι να πιάσεις μόνο αυτά που είναι στα μέτρα σου και κυρίως να μην είσαι βέβαιος για το τι θα κάνουν οι άλλοι.

Ζυγός

Να προσέχεις για να έχεις σε επίπεδο υγείας και να μην αφήσεις να σε καταπιεί ολόκληρο η ρουτίνα σου. Βρες κάπου και τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Χρειάζεται να δουλέψεις σε πολλές ταχύτητες, με αυτά που θέλεις, με αυτά που πρέπει και όλα αυτά με διάθεση πάνω-κάτω. Διαφορετικά μένεις στη θεωρία μόνο.

Τοξότης

Περιμένει κανείς πως κάποια στιγμή θα μάθεις ν’ ανοίγεσαι ως εκεί που σε παίρνει για να μπορείς να προχωρήσεις. Ο ενθουσιασμός μόνος δεν φτάνει.

Αιγόκερος

Γενικώς το ψέμα δεν δικαιολογείται με τίποτα για να προστατέψεις τα συμφέροντά σου, είτε πρόκειται για οικονομικά, είτε για συναισθηματικά, είτε για ερωτικά.

Υδροχόος

Λειτουργούν ωραία τα πράγματα σε σχέση και συνεργασίες με καινούρgια πνοή, απλώς αυτό δεν αλλάζει τα αποθέματα σου. Έχεις ακόμη ακριβώς ό,τι είχες.

Ιχθύες

Μάλλον έχουν πέσεις επάνω σου αρκετές αγγαρείες και δουλειές και σοβαρές κουβέντες. Καλά όλα αυτά, όμως πόση σχέση έχουν όντως με σένα, άγνωστον.

athensvoice.gr