Λέοντα, δεν είναι πάντα εύκολες οι συνεργασίες 

____________

Κριός

Η όψη του Ερμή με τον Κρόνο αφορά μια μικρή δυσκολία στην επικοινωνία, ίσως με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά. Ίσως πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω χρόνο ώστε να υπάρξει μια καλύτερη συνεννόηση.

Ταύρος

Από τη μία πλευρά στέκεται μια επιθυμία σου ή μια κοινωνική υποχρέωση και από την άλλη η εργασία ή το στάτους σου που μπορεί να μην θέλεις να αμφισβητηθεί. Αν η σύγκρουση αφορά τα κοινωνικά και τα επαγγελματικά δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεις ισορροπίες. Αν αφορά οτιδήποτε με το στάτους σου, έχει το στάτους τόση σημασία ώστε να μπαίνεις σε διλήμματα;

Δίδυμοι

Μια δυσκολία στην επικοινωνία στη δουλειά ή σχετικά με ένα θέμα που αφορά μια συνεργασία με το εξωτερικό είναι παροδική προφανώς. Η δουλειά παραμένει ένας πολύ ενδιαφέρων τομέας και τον Απρίλιο, οπότε να είσαι προετοιμασμένος για εξελίξεις.

Καρκίνος

Η όψη του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σου υπενθυμίζει μια οικονομική υποχρέωση ή ένα ζήτημα που αφορά κοινά οικονομικά το οποίο πρέπει να επιλυθεί. Καλύτερα να μην αφήνεις σχετικές εκκρεμότητες. Μπορεί όμως αυτές τις μέρες να φτάσεις και κοντά σε έναν οικονομικό στόχο.

Λέων

Δεν είναι πάντα εύκολες οι συνεργασίες, κάποιες μέρες μπορεί να έχουν μια δυσκολία στην επικοινωνία ή στην απόφαση για ένα οικονομικό θέμα. Γενικότερα οι οικονομικές συμφωνίες μπορεί να θέλουν προσοχή ή επανέλεγχο.

Παρθένος

Ίσως θα προτιμούσες κάποια πράγματα να τα έκανες εντελώς μόνος σου, όμως υπάρχει η πιθανότητα να πρέπει να συνεργαστείς για να ολοκληρωθεί κάτι (πιθανώς στη δουλειά) και αυτό να σε δυσκολεύει. Η αλήθεια είναι ότι οι συνεργασίες δεν είναι πάντα εύκολες. Όμως ακόμη και από τη δυσκολία με κάποιον μπορεί να μάθεις κάτι για τον κοινό σας στόχο. Ακόμη και το να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα βρεις με ορισμένους ανθρώπους, είναι μια χρήσιμη πληροφορία.

Ζυγός

Η όψη του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να είναι λίγο πολύπλοκη, από τη μία πλευρά να θέλεις να αφήσεις ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου (ίσως σε ένα επαγγελματικό έργο) από την άλλη κάτι να σε σταματάει και να βαραίνει και η ατμόσφαιρα και η διάθεσή σου. Βέβαια, όλο αυτό είναι εφήμερο, αύριο θα βλέπεις περισσότερο ξεκάθαρα ποια είναι τα όρια που τίθενται από εξωτερικούς παράγοντες και θα δράσεις αναλόγως.

Σκορπιός

Δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο αν υπάρχει μια δυσκολία μεταξύ οικογένειας και μιας ερωτικής σου υπόθεσης, αλλά ίσως από τη μία πλευρά να θέλεις να νιώσεις ελεύθερος και από την άλλη να έρχονται κάποιοι οικογενειακοί περιορισμοί. Μπορεί η όψη μεταξύ Ερμή και Κρόνου να μην βοηθάει ιδιαίτερα, αλλά από αύριο θα είναι περισσότερο ξεκάθαρα όλα.

Τοξότης

Η όψη του Ερμή με τον Κρόνο ίσως δυσκολεύει σήμερα την επικοινωνία με ένα οικογενειακό πρόσωπο ή με έναν συγκάτοικο. Καλύτερα να περιμένεις μια μέρα για να κάνεις μια συμφωνία ακόμη και προφορική. Και ίσως να υπολογίζεις αρκετά τις λέξεις σου, προτού τις εκφράσεις.

Αιγόκερως

Η όψη του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σε δυσκολεύει σε επίπεδο επικοινωνίας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για μια αγορά ή για μια οικονομική συμφωνία. Αν πιέζεσαι να δεχτείς κάτι που δεν θέλεις, μπορείς να ζητήσεις χρόνο για να το σκεφτείς και με αυτόν τον τρόπο να δώσεις χρόνο και στην άλλη πλευρά να το σκεφτεί.

Υδροχόος

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να πιέζει ένα οικονομικό ζήτημα αυτές τις μέρες και ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αγορά. Αλλά επειδή τα οικονομικά σου γενικότερα ευνοούνται, δεν υπάρχει λόγος να μην περιμένεις μερικές μέρες προτού κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις.

Ιχθύες

Η όψη του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να μην είναι και η πιο εύκολη για τη διάθεσή σου σήμερα, αλλά από την άλλη ίσως φέρνει ένα θέμα στην επιφάνεια που πρέπει να επεξεργαστείς. Μπορείς να αναβάλλεις τις σημαντικές αποφάσεις σήμερα, επειδή μπορεί να είναι λίγο προκατειλημμένες.

popaganda.gr